Manekenka Sara Sampaio: “Prestanite komentarisati promjene na tuđim tijelima”

Portugalska manekenka Sara Sampaio pozirala je za posljednju u nizu kampanja za slavni brend Victoria's Secret.

29-ogodišnja ljepotica pozirala je u nekoliko različitih modela donjeg rublja. Bila bi to jedna obična modna vijest da prije nekoliko sedmica Sara nije objavila video na kojem je pokazala kako njezino tijelo izgleda iz "nelaskavih" uglova, te kako bi zamolila ljude da ne komentarišu promjene na tuđim tijelima, pa i njenom.

Foto: Screenshot Tik-Tok

Slavni brend ipak je malo uljepšao i stanjio stvari, iako Sara izgleda sjajno kako god okreneš. Ipak, promjena na njezinom tijelu je vidljiva.

Ružni komentari na račun nečijeg konfekcijskog broja nisu nimalo prihvatljivi!

Podsjetimo, prošlog proljeća manekenka se požalila kako je nabacila kilograme u karanteni, a tada smo se baš svi mogli poistovjetiti s njome.

"Znate što vam nikada ne kažu, a tiče se debljanja? Da vam odmah narastu i grudi", rekla je manekenka i nastavila. "Sada se razmišljam… Želim li trbušnjake ili grudi?", upitala se tada 29-godišnja manekenka te nasmijala obožavatelje. Zatim je došao decembar i njezin put na Havaje, s kojeg se pohvalila novim fotografijama te iznenadila obožavatelje. Inače uvijek vitka Sara imali je nikad veće obline, a spomenute fotografije izazvale su podijeljene reakcije.

Foto: Screenshot Tik-Tok

Dok su je neki hvalili kako je "stvarna" žena, drugima je zasmetalo što ne izgleda kao nekad. Iako je Sara nastavila objavljivati golišave fotografije, čini se kako su takvi komentari došli do nje, jer je nedavno snimila Tik-Tok video kojim je poslala važnu poruku.

"Budite ljubazni prema sebi i ljudima, te molim vas prestanite komentarisati promjene na njihovim tijelima!"

U videu Sara radi razne poze te pokazuje kako one mogu u trenu promijeniti kako ljudsko tijelo izgleda. Pritom se nije sramila pokazati da ima "mesa".

Njezin video izazvao je oduševljenje među njezinim sljedbenicima, a veliku podršku dale su joj kolegice iz Victoria's Secret ekipe. No, čini se kako niti iskrena i realna Sara ne može baš odmah promijeniti stajališta svojih šefova…

Pročitaj više: Životna priča: slavna glumica Nastasja Kinski

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori