Sharon Stone nakon 13 godina progovorila o najtežem periodu u životu: Samo sam ležala na kauču

Sharon Stone
Foto: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL

Sve se počelo odvijati 2004. godine nakon što se Sharon Stone rastala od medijskog mogula Phila Bronsteina. Njihov sin Roan u to je vrijeme imao samo četiri godine

Slavna glumica Sharon Stone (63) tijekom svog života doživjela je brojne uspone i padove, a o nekim od najtežih trenutaka tek je sada progovorila. Nedavno je priznala da je pobacila u tajnosti kad joj je bilo samo 18 godina, a ovih je dana odlučila u javnosti otkriti i mučne detalje iz bitke za skrbništvo nad sinom Roanom.

Sve se počelo odvijati 2004. godine nakon što se Sharon rastala od medijskog mogula Phila Bronsteina. Njihov sin Roan u to je vrijeme imao samo četiri godine.

Skrbništvo nad njim Sharon je izgubila četiri godine kasnije kad je Roan napunio osam godina. U intervjuu za magazin Saga jedna od najuspješnijih holivudskih glumica ispričala je kako se osjećala kad je ostala bez sina.

Foto: Profimedia

- Nakon što sam izgubila primarno skrbništvo nad Roanom, jednostavno više nisam mogla funkcionirati. Ležala sam po cijele dane na kauču i bila strašno umorna od cjelodnevnog plača. Nisam se mogla fokusirati na ništa osim toga da ponovno zagrlim svog sina.

Ništa nije bilo važno osim toga da ga vratim natrag - priznala je Sharon Stone koja je morala potpisati sporazum o povjerljivosti podataka kako ne bi otkrila detalje bitke za skrbništvo.

Nakon brakorazvodne parnice primarno skrbništvo dobio je njezin bivši suprug, a Sharon je sina mogla viđati tek jednom mjesečno. Inače, danas 21-godišnjeg Roana glumica i medijski mogul posvojili su nakon što je Sharon doživjela tri spontana pobačaja. Nedavno je ovaj mladić krenuo stopama svoje majke te je ostvario ulogu u filmu 'What About Love', u kojem mu oca glumi Andy Garcia. Uz njega Sharon ima i posvojenu kći Lairdu koja je u njezin dom došla 2005. godine, samo godinu nakon mučnog razvoda.

Izvor: večernji.hr

Pročitaj više: SHARON STONE: Povećali su mi grudi bez pitanja! Probudila sam se iz anestezije i ostala u šoku.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori