Severina: “Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina”

Severina

Severina: "Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina"
Foto: Facebook

Slavna Seve je u ponedjeljak navečer održala koncert u Brčkom, a na sceni se pojavila u trenerci što je izazvalo lavinu negativnih komentara.

Nakon koncerta Seve je objavila niz fotografija s nastupa na Instagramu, ali je njena objava naišla na kritike pratitelja.

"Mogli ste ispoštovati ljude i obući se prikladno", samo su neki od komentara" bio je jedan od komentara, a danas je Severina na Facebook-u još jednom pokazala da zna izazvati komentare.

Svojim postom se osvrnula na koncert na koji je došla u trenerci i objasnila zašto je to učinila.

Danas je objavila i sliku u još jednoj trenerci, ali ovog puta u bojama Ukrajine i BiH..Evo šta je napisala:

"[UNITED COLORS OF EUROPE] Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Daklem, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno, potvrđuje priložena fotografija iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj.", napisala je na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte više: Severina objavila da ju je bivši suprug ponovo tužio: To mora da je ljubav

Pratite nas na Facebook akter.ba - Severina: "Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina"

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori