Serija “Lud, zbunjen, normalan” se vraća na male kanale

Omiljena serija mnogih „Lud, zbunjen, normalan“ vraća se na male ekrane. Od 10. aprila svake subote i nedjelje imat ćete priliku da pratite nove epizode. Kadrove koje ćete gledati posljednje su što je snimio, legendarni glumac i veliki umjetnik, Mustafa Nadarević.

Ova serija privlači sve gledaoce, raznih interesovanja i starosnih skupina. U novim epizodama koje nam dolaze vratit će se stari likovi koji su ostavili pečat. Ponovo ćemo se družiti s Čombetom, kojeg tumači Miraj Grbić.

Od stalne ekipe ostaje Damir, koji vodi svoju privatnu ambulantu, Šefika čija se riječ sada puno više važi, i Marija koja i dalje vodi legendarni San Remo.  Nove epizode pratit će zgode i nezgode cijele porodice, ali i Izetove nedavno pronađene kćerke.

Scenarista Feđa Isović jedne prilike je izjavio kako nakon smrti Mustafe Nadarevića više ništa neće biti isto. Nove epizode serije „Lud, zbunjen, normalan“ neće se snimati. Serija bez Nadarevića en bi imala smisla, te je ova odluka o prekidu snimanja bila očekivana.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)