Ramiz Selak iznenadio publiku novim singlom – Potpuno neočekivani zvuk

Muzika

Ramiz Selak publici predstavlja svoj novi singl „Kada pojaviš se ti“ dostupan na svim digitalnim muzičkim servisim, zajedno s videospotom.

„Kada pojaviš se ti“ krase najemotivniji stihovi koje je Kenan Ferhatović napisao. Pjesma je veoma emotivna, iako njen ritam to na prvu možda i ne otkriva. Ukoliko pažljivo poslušate stihove i pogledate spot shvatit ćete osjećaje koje je Ferhatović htio da prenese. Pored stihova, on potpisuje i muziku za pomenuti singl.

Ramiz Selak ostao je u „svom žanru“, međutim ovog puta dodani su i elementi nešto drugačiji od onoga na šta smo se navikli. U instrumentalu ima nešto zanimljivih, možda i neočekivanih momenata, a neki dijelovi pjesme su u reaggeton maniru.

Aranžman potpisuju Arel Češljar i Meho Radoović koji su prepoznali kvalitet i ostavili svoj pečat na novom singlu.

Spot je nastao pod budnim okom mladog i talentovanog Tarika Češljara. Uspio je da kroz dinamične kadrove prikaže jednu ljubavnu priču. Spot je fuzija ideja, stvaranja i zadovoljstva. Za montažu je bio zadužen Mirsad Krišćo. Osim Ramiza u spotu se pojavljuje i mlada djevojka, Enida Đulić, koja je odradila vrhunski posao.

Pri snimanju spota svakom se segmentu pristupalo ozbiljno, pa smo sigurni da će novi singl brzo doći do svoje publike.

Pročitajte više: RAMIZ SELAK spreman da predstavi novi hit “Sudija”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori