Priprema se svečani doček pobjednika “Zvezde Granda”: Načelnik odriješio kesu za Mahira Mulalića, Mariju Šerifović i Džejlu Ramović dočekao sa cvijećem

Gradonačelnik Helić damama uručio cvijeće, Mahiru novčanu nagradu

Ispred gradske uprave u Gračanici danas u 13 sati stigao je pobjednik 14. serijala „Zvezde Granda“ mladi i taletirani pjevač Mahir MulalićDočekan je aplauzima, poljupcima, čestitkama. Uz njega je bila njegova mentorica, muzička zvijezda Marija Šerifović, pa mlada Goraždanka Džejla Ramović.

Jak karakter

Gradonačelnik Gračanice Nusret Helić damama je uručio cvijeće, a druženje je nastavljeno u kabinetu, uz ugodan, pobjednički razgovor. Uspjeh Gračanlije Mahira svima je razgalio dušu i vratio osmijeh na usnama.

- Neka se pjeva, neka pobijedi najbolji, neka se pjesmom širi ljubav, da se uz pjesmu ljudi druže. Imao sam predosjećaj da će Mahir pobijediti, jer je uistinu je dobar, talentovan momak, dobro vaspitan. Smogao je snage i nakon smrti majke, pa se vratiti u takmičenje, pa i to govori o njegovom jakom karakteru - kazao je Helić te mu je uručio novčanu nagradu.

Radosna je bila i Marija Šerifović, jer zaredom u dvije godine pobjeđuje njezin kandidat kao mentorici. Na pitanje novinara portala „Avaza“, je li tačno da je do sada najviše pobjednika u „Zvezdama Granda“ iz BiH, Šerifović je kazala, da svako ko pokaže kvalitet u ovom takmičenju, može pobijediti. Međutim, kako kaže, fakat je najviše Bosanaca od Gileta, Mirze Selimovića, Harisa Burekovića, Ibre Bublina, Anida Ćušića, Džejle Ramović i sada Mahira Mulalića.

Trema prolazi

- Hvala ljudima koji su glasali za mene. Da nije bilo njih, ne bih ja bio na tronu. Kada su moje Gračanlije najavile večerašnji svečani doček, već me je počela „drmati“ trema, jer pred svojima je najteže pjevati. Ali, neću se na bini „srušiti“, kao što sam najavljivao, trema polako prolazi, pogotovo kada je pored vas Marija, s kojom ću pjevati i u duetu. Što se tiče planova, za sada se već radi jedna pjesma, bit će hit, nadam se - kazao je Mahir.

Zvaničan doček počinje večeras u 20 sati ispred Sahat-kule, simbola Gračanice.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori