Princ Harry je na internetu saznao da je kraljica Elizabeta preminula

Kraljevska porodica

Princ Harry je pretraživajući internet saznao da je kraljica Elizabeta preminula, naveo je izvor iz kraljevske porodice.

Kako je objavio Page Six, on je očajnički pokušavao stići na vrijeme do nje kako bi se oprostio, a lošu vijest saznao je čitajući portale. Nažalost, u Balmoral je stigao dva sata nakon njene smrti.

Anonimni izvor je rekao da je kralj Charles III ujutru nazvao princa Harry i rekao mu da bi trebao doći u Škotsku jer je njeno zdravstveno stanje bilo loše. Međutim, kasnije ga niko iz kraljevske porodice mu nije obavijestio da je kraljica preminula.

Harry i Meghan Markle su nakon sahrane ostali još nekoliko dana u Londonu, uprkos tome što su u lošem odnosu sa ostatkom porodice. Britanski mediji su prenijeli informaciju da "obje strane pokušavaju riješiti nesuglasice".

"Želim izraziti i svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inozemstvu", rekao je Charles ranije.

Podsjećamo, Harry i Meghan žive u Kaliforniji sa sinom Archijem i kćerkom Lilibet. (Klix.ba)

Pročitajte više: Kraljica Elizabeta II: U vrijeme njezina rođenja, nitko nije mogao predvidjeti da će prijestolje biti njezina sudbina

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori