MARILYN MONRO JE ŽIVA? “Čuvaju je u poliklinici u Švicarskoj”

Merili Monro je imala sestru kojoj je ostavila bogatstvo

Još uvijek nerazjašnjena smrt Marilyn Monroe u dobi od 36 godina i dalje će ostati predmet raznih špekulacija i teorija urota.

Omiljenu glumicu tog vremena i jednu od najvećih seks simbola do današnjeg dana, Marilyn Monroe, pronašli su mrtvu u njezinom domu u Brentwoodu u Kaliforniji 5. kolovoza 1962. godine (negdje pišu da je umrla 4. kolovoza pa ne znamo točan datum).

Iako je službeni uzrok smrti samoubojstvo, postoji pregršt teorija zavjere oko njezine smrti. S obzirom kako su Marilyn nekoliko puta snimili kako puši marihuanu i pije alkohol, a ni opijati joj nisu bili strani, nije teško povjerovati u službeni uzrok smrti i mogućnost da se jednostavno predozirala.

S druge strane, bračni par FrancescoMari and ElisabettaBertol, poznati istraživači neriješenih misterija, tim su navodima stali na kraj tvrdnjama da nije moguće da je Marilyn počinila samoubojstvo iz više razloga.

Proučavajući nalaze i posmrtne dokumente, naišli su na previše nelogičnosti i o tome su odlučili napisati knjigu. 'Gdje je čaša iz koje je pila vodu uz navodnih 47 tableta koje je progutala?', 'Zašto mrtvozornik nije pronašao nikakve tragove i ostatke istih tih tableta u njezinom želudcu na obdukciji', dva su najinteresantnija pitanja.

Izrazito je popularna teorija da je Marilyn Monroe ubijena od strane tajne službe zato jer je bila ljubavnica Johna F. Kennedyja i njegova brata Roberta.

Tome u prilog ide i posmrtno priznanje bivšeg časnika CIA-e Normana Hodgesa. Tada je izjavio kako je radio kao 'profesionalni čistač' te da je Marilyn Monroe jedina žena koju je likvidirao i to po naredbi američke vlade. Postoje i oni koji tvrde da su Marilyin ubila braća Kennedy osobno zato jer je prijetila da će otkriti prljave seksualne tajne - njihove, ali i drugih političara s kojima je spavala.

Jeanne Carmen, koja tvrdi da je bila njezina prijateljica, kasnije je tvrdila da je Monroe hodala s obojicom, iako je voljela samo Roberta. Carmen također vjeruje da je barem jedan od njih dvojice odgovoran za njenu smrt.

Marilyn Monroe bila je američka filmska glumica, pjevačica, model i pop-ikona, svojedobno i dobitnica Zlatnoga globusa za najbolju glavnu glumicu.

Bila je poznata po svojim komičarskim vještinama pa je postala jedna od najvećih filmskih zvijezda pedesetih i ranih šezdesetih godina 20. stoljeća te kulturna i modna ikona.

Potkraj karijere okrenula se ozbiljnijim ulogama. Međutim, tada se suočavala s razočaranjima u karijeri i osobnom životu. Još uvijek nerazjašnjena smrt Marilyn Monroe u dobi od 36 godina i dalje će ostati predmet raznih špekulacija i teorija urota.

Marilyn Monroe je još uvijek živa i boravi u ovoj europskoj zemlji?

Marilyn Monroe, holivudska je ikona koja je svojim ulogama i izgledom obilježila šezdesete godine prošlog stoljeća. Zbog svoje preuranjene smrti prouzročene predoziranjem u kolovozu 1962. godine zavila je brojne obožavatelje u crno, no nedavno je na površinu isplivala nova teorija po kojoj bi holivudska diva još uvijek mogla biti živa. 

Prema spomenutoj teoriji, pravu Marilyn Monroe su pod utjecajem sedativa 'oteli' ljudi koji su radili za tadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Johna Kennedyja, te ju premjestili u Švicarsku gdje je smještena u privatnu, dobro čuvanu polikliniku. Glumica je tijekom oporavka u poliklinici upoznala doktora Loba, udovca s trojicom sinova, za kojeg se nakon liječenja udala i ostala živjeti s njim u ovoj idiličnoj europskoj državi. 

Sedamdesetih godina doktor Lob je preminuo, ali Marilyn je navodno još uvijek živa, dobrog zdravlja i uživa u starosti, okružena unucima, točnije djecom svojih usvojenih sinova, kako kaže najnovija teorija.

Dakako, najveći problem vjerodostojnosti ove teorije predstavlja činjenica što ne postoji niti jedan suvisli dokaz koji bi mogao ukazati kako je išta od spomenutog istina. 

Podsjetimo, ako je holivudska diva uistinu živa, ove godine bi proslavila svoj 95. rođendan baš kao i britanska kraljica Elizabetha koju je svojedobno upoznala na kraljevskom dvoru u Londonu. 

Pročitaj više: Upoznajte dvojnicu Marilyn Monroe koja preuzima TikTok

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori