Upoznajte dvojnicu Marilyn Monroe koja preuzima TikTok

Sličnost je neizbježna!

Žena koja živi u kući Marilyn Monroe ima savršeno uglađenu platinasto plavu kosu, sklonost crvenom ružu i outfite sačinjene od isključivo haljina iz 1950-ih. Ali ona nije Marilyn Monroe; ona je Jasmine Chiswell, kreatorica sadržaja sa 3,4 miliona pratioca na TikTok-u.

Ova jedinstvena TikTok zvijezda stekla je slavu snimajući beauty i modne video zapise koji pokazuju njen jedinstveni ukus. Videozapisi su prikupili gotovo 100 miliona lajkova. Svojoj publici priča o rijetkim šminkama, modnim savjetima, te vodičima za kosu inspirisane predesetima. Chiswell se preselila iz Škotske u Los Angeles kako bi ostvarila svoje snove da postane filmski producent. Stekla je zapaženo priznanje zbog visokog kvaliteta svojih video zapisa. Međutim to nije sve! Ona je publici interesantna i zbog izvanredne sličnosti s holivudskom ikonom Marilyn Monroe!

Sa svojim platinasto plavom bob frizurom i jarko crvenim ružem, bez sumnje je moderna Monroe. Ne samo da joj Chiswell izgleda gotovo identično, slučajno živi i u kući koju je zvijezda dijelila sa suprugom Joeom DiMaggiom 1950-ih!

Chiswell je u nedavnom TikTok-u podijelila informaciju da su ona i njen suprug naletjeli na Monroeinu bivšu kuću na tržištu, koju su mnogi željeli kupiti da je sruše. Chiswell često stvara TikTok sadržaje fokusirane na kuću, poput obilazaka i svojih jedinstvenih iskustava boravka u prostorijama.

Pored svoje TikTok slave, Chiswell je postala izložena i na Instagramu , gdje svoju preslatku odjeću inspirisanu pedesetima pokazuje preko 275.000 pratioca. Vidite li sličnost?

Pročitajte više: Bernis Mirakl - Moja sestra Merilin Monro

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori