Nakon 24 godine od smrti princeze Diane otkriveni njeni tajni planovi: Željela je da se preseli u Kaliforniju

Najveća joj je želja bila raditi dokumentarne filmove i planirala je puno vremena provoditi u Holivudu, kazao je Stjuart

Nikad prežaljena princeza Diana imala je veliku želju da se preseli u Kaliforniju, zajedno sa svojim sinovima i to ponajviše jer se htjela okušati u svijeta filma.

Ovu informaciju potvrdio je za Daily Mail njen blizak saradnik i glasovni trener Stjuart Pirs (Stewart Pearce).

On je odlučio progovoriti o tajnim Dianinim planovima na 24. godišnjicu njene smrti i otkrio je kako je planirala odvesti prinčeve Vilijama (William i Harija (Harry)u Ameriku gdje bi svi zajedno živjeli s njenim ljubavnikom Dodijem Fejedom (Fayed).

Dodao je i kako je godinama prije smrti počela graditi tajnu karijeru u Holivudu, ali ne kao glumica, već je imala ambicije prema poslu iza kamera. On je za to saznao tokom privatnih satova glasovnih vježbi koje je s njom redovno održavao od 1995. godine.

- U glavi je imala niz velikih projekata. No najveća joj je želja bila raditi dokumentarne filmove i planirala je puno vremena provoditi u Holivudu. Počela je koristiti svoju kreativnu moć - izjavio je Stjuart i zaključio da je bila sjajna komunikatorica.

Zbog toga je brzo sklopila i bliska prijateljstva s Oscarom nagrađenim producentom Davidom Putnamom koji joj je pomogao u ostvarivanju novih veza u Holivudu. No njen je život prekinut u strašnoj automobilskoj nesreći, prije nego ih je uspjela i sama upoznati.

Inače, Diani je bila ponuđena i filmska uloga u nastavku filma "Tjelesni čuvar" s Vitni Hjuston (Whitney Houston), a na to ju je ni više ni manje pokušao nagovoriti Kevin Kostner (Costner). Ali nju to nije zanimalo, nimalo.

- Iako je bila zaljubljenica u izvođačku umjetnost, osobito u plesu, nije smatrala da je gluma pravi izbor za nju - izjavio je Stjuart.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori