Polusestra Kejt Mos progovorila o ovisnosti

MLADA MANEKENKA

Istakla je kako je život u dvadesetim godinama težak te da je zbunjena oko toga šta bi trebala raditi, pa čak i s kim bi trebala biti prijateljica

Polusestra slavne manekenke Kejt Mos (Kate Moss, 50) Loti Mos (Lottie Moss, 26) otvorila se o borbi protiv ovisnosti i mentalnih problema u novom TikTok videu, koji je u međuvremenu obrisan.

- Toliko sam se borila otkako sam bila mlada s depresijom i anksioznošću i, znate, problemima s ovisnošću. Došla sam do tačke u kojoj uopće ne volim niti znam ko sam - započela je mlada manekenka kroz suze sjedeći na krevetu svoje spavaće sobe. Objasnila je kako je modna industrija pogoršala njenu ovisnost jer bi posegnula za alkoholom i drogama kada bi se osjećala loše.

Istakla je kako je život u dvadesetim godinama težak te da je zbunjena oko toga šta bi trebala raditi, pa čak i s kim bi trebala biti prijateljica. 

- Nekada postaneš neko koga ne voliš ili ne poznaješ i mislim da sam danas došla do mjesta gdje ne znam ko sam - priznala je Loti.

Objasnila je da se izolirala i odgurnula od sebe ljude kojima je stalo do nje, no ipak je htjela podijeliti svoju priču jer je važno da ljudi vide da život nije tako sjajan kao što se možda čini na društvenim mrežama.

Mnogi pratitelji podijelili su nakon toga svoja slična iskustva pružajući manekenki podršku. "Navršila sam 30 godina i osjećala sam se izgubljeno, tužno, sama, izolirala sam se od ljudi", "Trebala sam ovu ljubav, hvala ti što si tako ranjiva", pisali su joj pratitelji.

Unatoč problemima s kojima se suočava, Loti je ispričala kako je sretna zbog jedne stvari, a to je da je trijezna četiri dana. Zatim je završila video, rekavši da želi dokumentirati svoje putovanje, kako ne bi ponovno skrenula s puta, piše Index.hr.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori