Petar Grašo i Ana Bekuta na dočeku Nove godine u Banjaluci

NOVOGODIŠNJI DOČEK U BANJA LUCI

Dvije velike regionalne zvijezde, Petar Grašo i Ana Bekuta nastupiće u Banjaluci povodom obilježavanja Međunarodne nove godine.

Dva velika koncerta, koja će biti održana u centru grada, poklon je svim sugrađanima. Ali i svim turistima koji rado borave u Banjaluci, posebno u toku novogodišnjih praznika.

Tako su u planu dvije koncertne večeri, koje se održavaju na dan proslave Međunarodne nove godine, 31.12.2021. te prvog dana Nove godine 01.01.2022. godine. A koje će zasigurno u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Namjera Grada kao organizatora jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program. Koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Upravo zbog toga je odlučeno da jedne večeri bude upriličen cjelovečernji koncert zabavne muzike, a druge večeri program narodne muzike.

Takođe, pored navedenih izvođača, u dijelu muzičkog programa, učestvovaće i umjetnici i izvođači iz Banjaluke.

Na taj način bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena.

Naime, Organizacioni odbor za obilježavanje novogodišnjih praznika u Banjaluci – „Banjalučka zima 2021/2022“ usvojio je koncept obilježavanja novogodišnjih praznika koji se sastoji od četiri događaja:

  • Dječija nova godina,
  • koncert povodom Međunarodne nove godine 31.12.2021,
  • koncert u Novoj godini 01.01.2022. i
  • obilježavanje Pravoslavne nove godine.

Grad Banjaluka, u koordinaciji sa JZU „Dom zdravlja“ u Banjaluci aktivno prati i učestvuje u procjenjivanju stanja u vezi sa epidemiološkom situacijom u čitavom gradu.

Podsjećamo da Grad, zbog ograničenih finansijskih sredstava i dalje traga za donatorima, koji bi pomogli da ovaj događaj bude na zavidnom, regionalnom nivou.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori