Ovo su stvari koje će definirati ljeto 2021. godine

Temperature mogu biti veoma visoke, ali ljeto je tek nekoliko dana. To znači da još uvijek ima vremena da smislite što odjenuti ljeti i uredite svoj ormar. Bez obzira jeste li se već počeli odijevati do devetki ili polako nakupljate živce da se vratite u strukturirane hlače, ovosezonski komadi koji se mogu vidjeti imaju ponešto za svakoga.

Za one od nas koji se sjećamo da smo naručivali iz kataloga tvrtke Delia krajem 90-ih i početkom 2000-ih, trendovi koji dominiraju u ljeto 2021. izgledaju jezivo poznati: šeširi u obliku kante, narukvice za prijateljstvo, štikle za mačiće (mačje štikle!) Lista se nastavlja. Riječ je o miješanju najzahtjevnijih Y2K povrataka - mislite da Spice World upoznaje Lizzie McGuire i sreće kamp za spavanje u srednjoj školi - pomiješan s uglačanim komadima koji se čine prikladnijim za postadolescentne aktivnosti poput, recimo, rada u uredu.

Iskreno, tu sam zbog toga. Nakon godinu dana progutanog unutra, čini se da je manji pritisak da se ponovno pojavite i izgledate savršeno, nego da se jednostavno ponovo pojavite, spremni za proslavu, noseći sve što poželite - bilo da je to kapa od duge pletene kante ili heklani tank inspiriran 70-ima.

Unaprijed zovemo i predviđamo koji će komadi definirati ljeto 2021. - robu koju ćete sigurno vidjeti svugdje, od Instagrama do pločnika i vaše omiljene .com trgovine. Budući da pretpostavljamo da ćete se poželjeti pridružiti zabavi, kupite sve ove dijelove u nastavku.

Knit Bucket Hats

Checkerboard Bikini

Pravokutne sunčane naočale

Kompleti gornje i suknje

Sandale kvadratnog prsta

Crochet Topovi

Dodaci nadahnuti osnovnom školom

Poplin Crop Topovi

Mrežaste tote torbe

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori