OVA APLIKACIJA probudit će i najveće spavalice!

Aplikacija koju ćete istovremeno obožavati i mrziti!

Velike spavalice, aplikacija za buđenje
Foto: Marcus Aurelius, Pexels

Jutarnji rituali nešto su po čemu se svatko od nas razlikuje. Dok se neki bude što ranije, i započinju dan bogatim doručkom, drugi kasne i mrzovoljno ustaju iz kreveta. Jeste li i vi dio ekipe koja odlaže svoj zvuk alarma? Ova aplikacija mogla bi biti pun pogodak za vas. Nećete više prespavati i mrzovoljni stizati na posao baš kada šef pita gdje ste.

Jutarnje buđenje zna biti prava noćna mora. To se desi pogotovo ako obožavate spavati i jednostavno se vrlo teško možete nagovoriti da kročite van toplog kreveta. No, naše obaveze nemaju baš razumijevanja za našu ljubav prema spavanju. Nažalost ne možemo se praviti da iste ne postoje. Kako biste izbjegli situacije u kojima sve prespavate ili pak one u kojima kasnite zbog još nekoliko dodatnih minuta sna, onda je ova aplikacija nešto što morate imati na svom mobilnom telefonu! Riječ je o aplikaciji Alarmy, koja nije još jedna obična aplikacija s zvukovima koje vas bude isključivo širokim rasponom muzike. Riječ je o vrlo pametno osmišljenoj aplikaciji koja će vam olakšati buđenje i najvažnije, pomoći da više ne prespavate važne obaveze.

Ono što ovu aplikaciju izdvaja od ostalih jest to što zvuk alarma gasite ovisno o opciji koju namjestite. Na primjer to može biti rješavanje nekog teškog matematičkog zadatka, slikanje nekog specifičnog predmeta ili ispunjavanje kvote koraka kako biste dokazali da ste budni. Ovi zadaci su sjajan način kako razbuditi svoje moždane vijuge, stoga baš svako jutro započnite bez stresa i panike!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori