Otkrijte zašto je TIDAL omiljeni servis ljubitelja muzike i kvalitetnog zvuka

TIDAL, vodeća globalni muzički streaming i platforma za zabavu, dostupan je u Hrvatskoj zahvaljujući partnerstvu s Telemachom Hrvatska. Korisnici Telemacha Hrvatska tako imaju pristup više od 70 miliona pjesama svih žanrova strane i domaće muzike. Hiljadama pažljivo odabranih muzičkih playlista te 250 hiljada videosadržaja najviše kvalitete, i to sve bez reklama dostupnih u online i offline verziji.

Korisnici mogu pristupiti platformi TIDAL preko širokog spektra uređaja koji uključuje pametne telefone, tablete, računala i SMART TV kao i putem Bluetooth uređaja.

Korisnicima Telemachovih paketa UNLIMITED i UNLIMITED PRO, TIDAL Premium dostupan je za 0 kuna mjesečno. Dok je korisnicima paketa START i TOP dostupan po cijeni od 39 kuna mjesečno.

Korisnici mogu odabrati i HiFi članstvo, koje nudi vrhunsku kvalitetu zvuka. Uz dodatak Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos. I to sve u paketu START i TOP za 78 kuna mjesečno ili u paketima UNLIMITED i UNLIMITED PRO za 39 kuna mjesečno.
TIDAL nudi i personalizirane muzičke preporuke, ali omogućuje korisnicima i da kreiraju vlastite glazbene ili videoliste. Uz glazbeni sadržaj, korisnici mogu gledati i ekskluzivan videosadržaj i muzičke spotove. Ali i izvedbe muzičkih zvijezda uživo, intervjue, podcaste, slušati nove albume te uživati u ‘meet & greet’ susretima s umjetnicima.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori