Otišla u kupovinu i porodila se u prodavnici

Zanimljivo

OTIŠLA U KUPOVINU, PA SE PORODILA U PRODAVNICI!
Foto: Freepik

Katty Kovel postala je mama za svega desetak minuta i to na mjestu na kome je najmanje očekivala.

Naime, ona je bila u 40. sedmici trudnoće kada je otišla u uobičajenu kupovinu u prodavnicu i nije očekivala da će se kući umjesto sa potrepštinama vratiti u naručju sa bebom.

Bio je februar 2020. i prošlo je tri dana od termina. Nikada se nisam osjećala tako nelagodno – rekla je Katty i dodala da je imala očajničku potrebu da izađe i prošeta.

Otišla je do lokalnog marketa i kupovala potrepštine šetajući između polica.

  • Kad sam osjetila trnce, nisam razmišljala o porođaju. Nastavila sam da hodam. Ali onda sam iznenada osjetila oštru bol i pala sam na pod. Kontrakcije su bile jake i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Cheris, trčala ka meni kako bi mi pomogla.
  • Ubrzo je osoblje iz prodavnice postavilo zavjesu oko mene kako bi zaštitilo moju privatnost, a Cheris je bila uz mene i ponavljala: “Vi to možete”- priča Keti, a prenosi britanski The Sun.

Poslije 10 minuta porodila se i dobila dječaka Sebastijana. Bila je zapanjena kako se sve brzo i neočekivano odigralo.

  • I medicinsko osoblje hitne pomoći bilo je zapanjeno kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili cijeli porođaj. Odvezli su me u bolnicu gdje su pregledali bebu i mene i na sreću sve je bilo uredu. Zaposleni u prodavnici su bili nevjerovatni na porođaju, a čak su mi i poslali prelijepu korpu punu potrepština za bebu pošto se dječak rodio. To je bio divan gest – rekla je mama.

Najbolje od svega, kaže Katty, je to što je ostala u kontaktu s Cheris, čistačicom koja joj je pomogla prilikom porođaja. Ona je zamolila ženu koja joj je pomogla da na svijet donese sina da mu bude kuma. Bila je uz nju kada ju je najviše trebala i brzo su postale najbolje prijateljice. Zato ju je Katty zamolila da bude kuma malom Sebastianu.

Cheris je bila počastvovana tom ulogom i sada je moja spasiteljka iz supermarketa veliki dio naše porodice, kao Sebastijanova kuma. Čak smo zajedno proslavili Sebastijanov prvi rođendan u marketu u kome se rodio. I poslije toliko vremena ne mogu da vjerujem da sam otišla u prodavnicu i da uzmem neke osnovne stvari i tamo rodila bebu – kaže Katty.

Pročitajte više: Saznala da je trudna 50 minuta prije poroda

Pratite nas na Facebook akter.ba - Otišla u kupovinu i porodila se u prodavnici

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)