Saznala da je trudna 50 minuta prije poroda

Šok

Tata me pronašao ujutro u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu, a onda mi je puknuo vodenjak, ispričala je Hannah

Hannah Violet (23) samohrana je majka djevojčice (3) koja na TikToku redovito objavljuje sve o iznenadnom rođenju njezine kćeri. Naime, nije ni znala da je trudna sve do 50 minuta prije poroda, piše 24sata.hr.

Trudnoća ju je iznenadila jer je cijelo vrijeme pila kontracepcijske pilule. Objasnila je kako se jedno jutro probudila s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kad je stigla na hitnu brzo je postalo jasno da treba roditi.

- Tata me pronašao ujutro u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da nije bilo moguće. Dvije minute kasnije puknuo mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka djevojčice koja sad ima tri godine -  ispričala je Hannah u video.

U komentarima ispod javili su se žene koje su prošle slično iskustvo. Unatoč pilulama, ostale su trudne i doznale to tek nakon nekoliko tjedana, prenosi The Sun.

- Ja sam doznala u 27. tjednu trudnoće - napisala je jedna.

Pročitajte više: Sofija Milošević trudna po drugi put

Pratite nas na Facebook akter.ba

- Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. tjednu - dodala je druga.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori