Uskoro optužnica protiv pedofila s karanfilom: Silovao djevojčicu u Begovom Hanu

Saša. S iz Srbije putem Facebooka namamio dijete na sastanak

Saša S., 45-godišnji pedofil iz Srbije koji je u Begovom Hanu kod Žepča početkom marta silovao 14-godišnju djevojčicu, koju je prethodno namamio putem Facebooka, nalazi se u pritvoru u KPZ-u Zenica, a ova mjera produžena mu je do 7. juna ove godine, potvrđeno je za „Avaz“ iz Tužilaštva ZDK.

Hrabri mještanin

Iz Tužilaštva, također, kažu da istraga u ovom mučnom slučaju još nije okončana te da se čeka okončanje određenih „istražnih radnji koje je naložio tužilac prije podizanja optužnice“.

Podsjećamo da je hrabri mještanin Begovog Hana Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada, uhvatio pedofila i zadržao ga do dolaska policije.

Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK, on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi s krivičnim djelom silovanje.


Poznat odranije

Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom, gdje ga je na stanici čekala djevojčica, jer se, bez znanja roditelja, tako ranije s njim dogovorila.

Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu, pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći, ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene.

Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani, koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.

Saša S. je tokom saslušanja rekao da je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima, u Srbiji je poznat po napadima na djecu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)