Čolinu suprugu obožavateljka isjekla nožem po licu!

Zdravko Čolić
Oduvijek je bio miljenik žena, a zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu imao je mnogo neprijatnosti.

Horor priča iz prošlosti, a evo kako izgleda pjevačeva supruga koja se ne eksponira u javnosti

Zdravko Čolić jedna je od najvećih muzičkih zvijezda na ovom prostorima. Oduvijek je bio miljenik žena, a zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu imao je mnogo neprijatnosti. Jedan od takvih je onaj kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Naime, Čolina vatrena obožavateljka je otišla toliko daleko da je njegovu suprugu Aleksandru, sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru, napala nožem i posjekla po licu.

Ovaj neprijatan događaj dogodio se devedesetih godina na Banovom brdu.

Mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Možda je jedan od razloga upravo skandal koji se svojevremeno dogodio.

Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga - rekao je slavni Čola.

Pročitaj više: Severina puni 49.godina: Čestitala sebi rođendan!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori