Severina puni 49.godina: Čestitala sebi rođendan!

Pjevačica Severina sutra slavi 49. rođendan.

Severina najavila svoj 49. rodjendan
"Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo" - Foto: Instagram

Pjevačica Severina sutra slavi 49. rođendan. Tim povodom se oglasila na Instagramu.

A dok Seve piše po Instagramu, njen muž šeta ulicom. Da li je tu zbog rođendanske proslave?

Par je bio razdvojen nekoliko mjeseci i špekulisalo se o razlazu popularnog para, no čini se da će supružnici Kojić Severinin 49. rođendan proslaviti zajedno. Da li je ljubav jača od svega?.

Njenog su supruga Igora Kojića (33), naime, jutros u šetnji centrom Zagreba uočili fotoreporteri Jutarnjeg pa su se mnogi zapitali je li razlog njegovog dolaska upravo rođendan pjevačice.

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Gotovo u trenutku kad je Kojić snimljen na Ilici, Severirina je na Instagramu objavila poprilično ličan pozdravni govor 48. godini na odlasku.

U podužem se postu, uz nasmiješenu fotku s egzotičnih Maldiva, prisjetila svega što joj je obilježilo proteklu godinu života, ali i najavila što očekuje od nove, u koju sutra ulazi. Pjevačica je ovom objavom oduševila sve svoje fanove:

Foto: Instargram

Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe", počela je post splitska pjevačica.

U nastavku je dala naslutiti i što joj je najveća želja u godini koju danas slavi, a nije teško pogoditi da se radi o situaciji sa sinom Aleksandrom.

"Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme. Samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili". Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile.. - naglasila je Severina, uz pozdrav generaciji 1972.

Objavu su ispratile reakcije podrške drugih poznatih Splićanki, poput Marijane Batinić i Albine, Elle Dvornik, koja joj je poručila: "Sretan rodendan Seve , i nadam se da cu i ja tako izgledati s 49". 

"Zlato moje divno!!!  Samo naprijed! Sve ti cvjetalo!" - napisala joj je i Karmela Vukov Colić.

Pročitaj više: Severina fotkom oduševila obožavatelje: “Dobar ti je taj frajer”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori