Evo kako do turističkih vaučera Vlade FBiH

MINISTARSTVO TURIZMA FBIH

Objavljena pravila i uslovi kupovine: Evo kako do turističkih vaučera Vlade FBiH
Foto: lokal.ba

Ministarstvo okoliša i turizma Federacije Bosne i Hercegovine objavilo je pravila i uslove procesa kupovine turističkih paketa u okviru programa turističkih vaučera Vlade Federacije BiH.

Iz Ministarstva su naveli da prodaja paketa u okviru programa turističkih vaučera Vlade FBiH počinje 8. avgusta i traje do utroška raspoloživih sredstava u iznosu od dva miliona KM, odnosno najkasnije do 30. decembra 2022. godine.

Navodi se da je na raspolaganju 10.000 vaučera, a svaka od tri odabrane elektronske platforme - citydeal.ba, ekupon.ba i odmoriubih.ba - putem kojih se realizuje ovaj program na raspolaganje je dobila trećinu od ukupnog broja.

- Turistički vaučer nije dostupan u fizičkom obliku, formi promo koda ili sličnoj, ne može se čuvati, prenositi, pokloniti ili prodati. Turistički vaučer se aktivira prilikom kupovine jednog od turističkih paketa kreiranih u okviru ovog programa, u vidu popusta od 200,00 KM prilikom obračuna finalne cijene paketa u procesu kupovine. Završetkom kupovine paketa uz popust od 200,00 KM kupac je iskoristio svoj turistički vaučer - naveli su iz Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Izvor: Dnevni avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori