Novi singl Who See sa njemačkom pjevačicom TriXstar

Novi singl Who see & TriXstar

Who See klapa objavila je novi singl “Viđi nane”, u saradnji sa sve popularnijom pevačicom njemačko-persijskog porijekla TriXstar.

Poslije uspješne ljetnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa nam se vraća sa novim singlom. U pitanju je saradnja sa njemačko – persijskom pjevačicom Ima Ghafouri poznatom kao TriXstar.

Internacionalna sinergija spakovana je u sonični anti-depresiv “Viđi nane”, prijeko potreban u ovim izazovnim danima. A rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

Dejan Dedović Dedduh pjesmu objašnjava kao:

“Subjektivno, jedna lijepa reggae pjesma koja nagovještava bolje dane. Nije motivaciona, ali daje nadu”.

Svojim singlom “Idu Dani” Who See poslije jedne regionalne kolaboracije crnogorskog dvojca sa Sašom Antićem iz TBF-a, odlaze dalje – u svakom smislu riječi.

Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea i dokaz je da muzika ne zna za granice.

“TriXstar je umjetnica koju pratimo već neko vrijeme i sve to što smo čuli od nje govori nam da se radi o supertalentu koji tek treba da osvoji svijet. Imamo osjećaj da biće banje i to nas je spojilo”, kaže Dedduh

Projekat je finansijski podržan od strane Ambasade SR Njemačke u Crnoj Gori.

Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i sprema se za sljedeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pjesmama i albumima, britkim, duhovitim tektovima, upečatljivom muzičkom podlogom i inovativnim spotovima.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori