Berguzar Korel: Pupčana vrpca bila je oko Lejlinog vrata

Glumica

Berguzar Korel: Pupčana vrpca bila je oko Lejlinog vrata
Foto: Instagram

Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, prije dvije sedmice na svijet je donijela treće dijete, ovog puta djevojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još ljetos odlučili, zove Lejla.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila uvjerena da će roditi kćerku.

Pošto sve do porođaja nije željela da zna spol djeteta, iznenadila se kada je shvatila će morati da potraži drugo rješenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Lejla je stigla iz trećeg pokušaja.

Foto: Instagram

Sada, kada se glumica oporavila od porođaja, objavila je nekoliko emotivnih fotografija s porođaja uz posebnu poruku zahvale doktorima, ali i poruku za sve žene koje trebaju roditi.

Leylina priča bila je jedinstvena od prvog do posljednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu djevojčicu mogu da rodim tek u 10h ujutro”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. sedmice moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova djevojčica još nije došla na svijet, možda joj je pupčana vrpca kratka.” Iako su sati prolazili, a moje tijelo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša kćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Leyla je rođena tačno kako sam rekla, u 10h ujutro, s kratkim pupčanom vrpcom koja se omotala oko vrata, napisala je glumica.

Ispostavilo se da je razlog zbog kojeg Leyla nije mogla da se rodi lako, iako je sve bilo spremno satima.

Pročitajte i ovo: Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Lejla dobro?

– Tako je naša prelijepa djevojčica došla na svijet. Zašto ti ovo govorim? Svaki porođaj je drugačiji, svaka beba je drugačija. U ovom procesu, nemojte imati nikakve fiksne ideje u svom umu. Kada birate svog doktora, vodite računa da on bude neko ko je iskusan, saosećajan, daje važnost privatnosti, i naravno, zdravlje bebe i vas stavlja iznad svega, dodala je lijepa Berguzar.

Na kraju svoje poruke glumica se zahvalila osoblju klinike u kojoj je rodila svoje troje djece.

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori