NOVAK ĐOKOVIĆ SE OGLASIO NAKON ODLUKE O DEPORTACIJI: ‘IZUZETNO SAM RAZOČARAN OVAKVOM PRESUDOM…‘

NOVAK ĐOKOVIĆ SE OGLASIO NAKON ODLUKE O DEPORTACIJI: ‘IZUZETNO SAM RAZOČARAN OVAKVOM PRESUDOM...‘
Foto; AFP

Najbolji tenisač svijeta nije skrivao razočaranje ovakvom odlukom, a poruku je poslao putem priopćenja.

"Želio bih dati kratku izjavu povodom današnje odluke Suda. Želio bih se sada malo odmoriti prije daljnjih komentara. Izuzetno sam razočaran s odlukom Suda o poništavanju moje vize, što znači da neću moći sudjelovati na Australian Openu. Poštujem sudsku odluku i surađivati ću s vlastima vezano uz moju deportaciju iz zemlje. Neugodno mi je što je fokus posljednjih tjedana bio na meni i nadam se da će odsad fokus biti na tenisu i turniru koji volim. Želio bih igračima, službenicima turnira, osoblju i svim volonterima i navijačima zaželjeti sve najbolje. Na kraju bih želio zahvaliti svojoj obitelji, prijateljima, stožeru, navijačima i svojim sunarodnjacima Srbima na podršci. Bili ste veliki izvor snage za mene", poručio je Novak.

Dio srpskih medija piše da će nakon ovakve presude Federalnog suda Đoković morati platiti 500.000 dolara sudskih troškova, kao i da mu prijeti zabrana ulaska u zemlju na sljedeće tri godine.

Novak, nakon odluke saveznog suda i ako odluči ne poduzeti nikakve pravne poteze, prema pisanju svjetskih medija, može dobrovoljno otići iz Australije, a ako odbije bit će deportiran.

Izvor: jutarnji.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)