NAJBOLJE DRUGARICE OSTALE TRUDNE SA ISTIM MUŠKARCEM: Van sebe su od sreće, podržali ih roditelji

Buduća majka otkrila je kako ona i njena najbolja prijateljica očekuju svoje bebe u razmaku od samo mjesec dana. Ono što je privuklo najveću pažnju je činjenica da oba djeteta imaju – istog oca.

Na društvenim mrežama žena je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom najboljom drugaricom. U opisu je podjelila sretnu vjest sa svojim prijateljima i porodicom.

Presretne objavile vjest na društvenim mrežama

"Toliko sam srećna što mogu reći da će moje djete dijeliti istog tatu s djetetom moje najbolje prijateljice. Njoj je termin u decembru, a meni u januaru. Da je bilo ko drugi bio u pitanju, ljutila bih se, ali nas dvije smo sada napokon zauvjek porodica. Volim te", napisala je autorka objave.

“Ovo nije način na koji sam htela da podjelim ovakvu vjest sa svima, ali kada objaviti tako nešto ako ne danas? Ionako sam uvjek znala da će naša djeca biti najbolji prijatelji kao što smo nas dve", zaključila je buduća mama.

"Sigurna sam da će on biti divan otac svojoj djeci", "Ovo se zove lojalnost", "Je li ovo ku*vanjski ili su oni jednostavno napravili limunadu od limuna koje im je život ponudio?", samo su neki od komentara ispod objave.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori