Mostarski pjevač sa scene se povukao zbog tumora na mozgu, danas se o njemu malo zna

ODAZI SA SCENE

Ivan Mikulić svojevremeno je izjavio da je pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi

Pjevač Ivan Mikulić pobijedio je 2004. godine na Dori sa pjesmom "Daješ mi krila" te je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, gdje je ušao u finale i osvojio 12. mjesto.

Četiri godine kasnije on se povukao iz javnosti, nakon što mu je dijagnosticiran tumor na mozgu.

- Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi. S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi -  izjavio je prije devet godina za "Story" pjevač koji je rođen u Mostaru.

Tada je i kazao:

- Prva misao je bila što s djecom. Iako sam isprva mogao ići na gaže, nakon nekog vremena počeli su se ponavljati problemi s ravnotežom. Nisam mogao voziti auto i nisam mogao podnijeti veliku buku. Danas je to razdoblje iza mene.

Danas se o Ivanu Mikuliću u malo zna. U braku je s Majom Mikulić, a imaju sina Antu i kćerku Ivanu. Otišao je i u smjeru duhovne muzike, no svoj privatni i poslovni život nastoji držati dalje od očiju javnosti.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori