Miley Cyrus: Mislila sam da ću umrijeti ako ne budem imala momka!

Miley Cyrus je mislila da joj je potreban partner da bi preživjela.

Hitačica "Midnight Sky" - koja se rastala od bivšeg supruga Liama ​​Hemswortha u kolovozu 2019., nakon samo osam mjeseci braka, prije nego što je nakratko izašla s Kaitlyn Carter i Cody Simpson - emotivno se otvorila fanovima prije nego što je izvela obradu pjesme "Možda" Janis Joplin na BottleRock festivalu u Napi u Kaliforniji za vikend.

28-godišnja pjevačica morala je u potpunosti "obnoviti" svoj život nakon što je kuća u Malibuu koju je dijelila s 31-godišnjim Liamom uništena u požarima u Kaliforniji u decembru 2018. godine, a priznala je da sada konačno "počinje pronalaziti" svoju "stabilnost" ".

Počela je: „Ova pjesma se za mene odnosi na promjene koje sam iskusio u svom životu, i stvari koje sam izgubio vratile su se u ono za šta nisam znala da želim ili da trebam da dobijem.

“Iako se ponekad čini kao da moramo početi ni iz čega, poput požara u kući, i potpuno ga obnoviti … Taj požar je bio prije skoro tri godine i osjećam se kao da sada počinjem pronalaziti svoju stabilnost. I zato želim da svi budu strpljivi - ništa vrijedno ne događa se preko noći, potrebno je puno napora i upornosti. "

Stvoriteljka „Zatvorenika“ tada je otvorila priču o svom ljubavnom životu i o tome kako je muzika postala njeno „ljepilo“ od pandemije COVID-19.

Dodala je: „Imala sam teoriju da bih umrla da nemam partnera.

„Da nemam nekoga da me ljubi svake noći. Ali tada je to bila moja svrha, ali ovo mi je uzeto tokom COVID -a, pa sam tada pronašao novu svrhu, a to je muzika ljepilo u posljednje dvije godine i to nas je u ono vrijeme držalo snažnim.

"Imam sreću da sam muzičar."

Poznato je da se Miley otvara fanovima tokom svojih nastupa, a ranije ove godine rasplakala se tokom nastupa 'Wrecking Ball' na koncertu Super Bowl LV TikTok Tailgate.

Pop -megazvijezda morala je zastati prije nego što je nastavila sa svirkom iz 2013. godine.

Mileyin glas je pukao dok je pjevala rečenicu: "Nemoj nikad pomisliti, samo sam otišla, uvijek ću te željeti."

Pokušala je pokupiti refren sa "Ušao sam …", prije nego što je publici rekla zašto se muči s izvođenjem pjesme.

Pjesma je napisana o kraju veze, a Miley je priznala okupljenima da nosi svoje "srce na rukavu" i da se "puno lomi".

Brišući suze, rekla je: "Pjevajući tu pjesmu," Wrecking Ball ", o osjećaju potpuno slomljene i razbijene … svačija patnja je drugačija, čak i svačiji prag boli.

"Nosim puno sjaja i nosim puno oklopa, a nosim i srce na rukavu, i ono se jako slomi."

PROČITAJTE VIŠE: Kylie Jenner potvrdila je da čeka drugo dijete

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori