Melissa Bulanhagui, američka reprezentativka postala zaštitno lice 18+ industrije

Zbog nepravde sam ‘pukla‘, počela i piti. Bila sam nesretna osoba koji živi loš život‘, rekla je Melissa.

Nekad je, prije desetak godina američka klizačica po imenu Melissa Bulanhagui bila poznata klizačica. Američka, a prije toga i reprezentativka Filipina, odakle je podrijetlom.

Melissa Bulanhagui (16. augusta 1990.) filipinsko-američka je umirovljena umjetnička klizačica. Do sezone 2011-12. Predstavljala je SAD na ISU natjecanjima; tada je predstavljala Filipine. Ona je filipinska i prvakinja 2012. godine.

No, u tamošnjem klizačkom savezu, na onaj američki mislimo, počele su se događati stvari koje joj nisu baš "legle".

Odala se stoga Melissa piću i još kojekakvim nesportskim porocima. Ubrzo potom, odlučila je napraviti zaokret pa sportsku karijeru koja je bila relativno uspješna, zamijeniti onom u industriji "zabave" za odrasle.

Mellisa je tako postala Jada Kai.

Foto: Instargram

Prebacila se Jada u pornoindustriju i postala zaštitno lice PornHuba. Nećemo opisivati tu stranicu, već samo ime govori o čemu se ondje radi...

Bila sam treća u Americi i prvakinja Filipina, a umjesto mene su na Olimpijske igre u Sočiju poslali juniorku.

Foto: Instargam

Zbog nepravde sam 'pukla', počela i piti, bila sam nesretna osoba koji živi loš život - rekla je 2015. Bulanhagui opisavši trenutak kada joj se život promijenio.

Počela je sa snimanjem preko web-kamere, a ubrzo je stigla ponuda za prvi profesionalni uradak, nakon čega je počela njena 18+ karijera.

Pročitajte više: Lindsey Vonn “visoku modu” odvela na planine!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori