Lindsey Vonn “visoku modu” odvela na planine!

Olimpijska skijašica Lindsey Vonn možda se povukla nakon Zimskih igara 2018., ali novi promo film prikazuje je kako ponovno osvaja padine.

Lindsey Vonn se pojavila kao model na Paris Fashion Weeku

Pojavila se u kratkom filmu, inspirisanom fantazijom dizajnera Thom Browne-a , za kolekciju jesen-zima 2021. Vonn se kreće snježnom slikovitom sekvencom temeljenom na "Čarobnjaku iz Oza", a Browneov jazavčar Hector pojavljuje se umjesto Tota.

Foto: Screenshot YT
Foto: Screenshot YT
Foto: Screenshot YT

Pod naslovom "... najanđeoski i najfantastičniji san koji me odveo kući ...", film prati Lindsey Vonn u voluminoznoj lamé haljini sa korzetom preko crnog smokinga, košulji s bijelim kragnom i crnoj leptir mašni. Vozi se helikopterom do vrha skijaške staze, a zatim odbacuje glomaznu haljinu da bi se spustila u dugoj jakni s prugastim detaljima i plisiranoj suknji.

"Htio sam stvoriti ovu prekrasnu sliku Lindsey Vonn u njenom okruženju i pomiješati moj svijet sa njenim svijetom", rekao je Browne u intervjuu. „Nova sezona započela je od vrlo jednostavne ideje ... krojenja s ekstremnim skijanjem", objasnio je.

Rad s olimpijcima dio je njegova dnevnog reda tokom cijele godine.

Foto: Screenshot YT
Foto: Screenshot YT

"Volim raditi sa sportašima. Sportaši su mi ljudi koji me najviše inspiriraju", rekao je Browne.

Novi su stilovi puni teatralnosti, miješajući couture izradu, detalje sportske odjeće i moderno krojenje s Browneovim potpisom.

Elegantna odijela, suknje od tila, skulpturalna ramena i odljepljivanje korzeta susreću se s zimskim i utilitarističkim referencama: krupne džempere od pletenih kablova, napuhanu gornju odjeću, detalje na kablovima, snježne rukavice i otporne na vremenske uvjete ripstop podstavu.

Foto: Screenshot YT

Browneove kreacije odijela često su pokazale njegovo uvjerenje da takvi stilovi ne bi trebali biti ograničeni samo na kancelariju. Ova kolekcija nastavlja potiskivati taj koncept u ledenom vanjskom okruženju. "U posljednjih godinu dana kada su se svi oblačili, želio sam učiniti nešto suprotno i obući sve na najekstremniji crni način", rekao je, za CNN, Browne.

Pogledajte promo VIDEO:

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori