Maneken Jasmin Muratović ostvario snove u pustinji Emirata

veliki uspjeh

Jasmin pojavio se u novoj reklami za čuvenu marku automobila Porsche

Bosanskohercegovački maneken Jasmin Muratović, koji je porijeklom iz Sanskog Mosta, ali s adresom u Dubaiju, pojavio se u novoj reklami za čuvenu marku automobila Porsche.

Jasmin ostvario veliki uspjeh

Muratović u novom modelu automobila Porsche Carrera 911 juri pustinjom dok ga prati ptica soko i pokušava ga preteći. 

- Ti ne možeš pobijediti sokola. Ja mogu - napisao je maneken u opisu videa.

On se prije nekoliko mjeseci pojavio i u TV reklami za čuveni brend sokova „Tropicana“, a u kojoj igra ulogu oca i supruga u porodičnoj atmosferi dok degustiraju ovaj popularni napitak.

Skoro da ne postoji modni brend za koji nije radio ovaj harizmatični mladić iz Sanskog Mosta. Nedavno je ostvario veliki uspjeh na polju mode, pojavivši se u glavnoj ulozi reklamne kampanje za „Dolce & Gabbanu“, koja je obogatila njegovu biografiju.

Također se pojavio u „Air“ magazinu, za čiji je editorijal pozirao pored luksuznog automobila, te u kampanji za lanac hotela „Vida“.

Put samopouzdanja

Muratović je veoma traženo lice u Emiratima, a na Instagram profilu je objavio zanimljive kadrove s poznate lokacije Dubai half desert, gdje se vide kamioni i kućice karakteristične filmskim setovima, tako da naš maneken svakodnevno radi na ostvarenju snova i za svoje pratioce očito sprema novu kampanju, koja će, prema svemu sudeći, biti još jedna značajna stavka u njegovoj bogatoj biografiji.

Zanimljivo je i to da je Muratović, za potrebe reklame za brend „S. T. Dupont Arabia“, utjelovio čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda (James).

- Elegancija, šarm i snaga mogu se koristiti za opisivanje 007. Otkrijte „S. T. Dupont - James Bond“ kolekciju. Zovite me Bond, Jasmin Bond - poručio je tada Muratović.

Tokom agresije na našu zemlju Jasmin se s porodicom preselio iz Sanskog Mosta u Sloveniju. Nakon izbjegličkog života odlučio je prije nekoliko godina život nastaviti u Dubaiju, gdje mu je i buknula modna karijera. Inače, osim modelinga, Jasmin je pasionirani zaljubljenik u sport i fitness, što mu svakako puno pomaže i u modelingu.

Snimanje za „Dolce & Gabbanu“

Snimanje za čuveni brend „Dolce & Gabbana“ odigralo se iz tri dijela. U trećem, posljednjem dijelu naš maneken je imao glavnu ulogu. Zapravo, pojavio se sam.

- Parfem za elegantnog i šarmantnog čovjeka iz tajanstvene noći, koji je, također, avanturističan, velikodušan i mudar. Velika hvala na velikoj prilici svima koji su bili uključeni - rekao je Muratović o ovom velikom projektu.

Izvor: Avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)