Maja Šuput objavila sliku u kupaćem tri mjeseca nakon porođaja

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov, rodila je prije tri mjeseca sina Blooma, a sada je na svom Instagram profilu objavila i fotografiju sa svog odmora na otoku Sveti Nikola u Istri, zbog koje su brojne pratiteljice ostale zavidne.

Naime, Maja na fotografiji pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu sa cvjetnim uzorkom ističući tako svoju figuru. U rukama drži svoga sina.

“Naše prvo ljeto zajedno”, napisala je u opis pjevačica, a ubrzo su stigli i brojni komplimenti na račun njene stražnjice.

“Guza ti je top”, prokomentirala joj je tako jedna obožavateljica.

Međutim, osim na Majinu guzu, komplimenti su se nizali i na malenog dječačića.

“Vi ste top, to je najslađi klinac, takav osmijeh, mala dobrica”, poručila joj je jedna obožavateljica. Ipak, osim fotografija svoga sina, Maja često časti svoje obožavatelje snimkama iz luksuznih hotelskih soba ili skupih restorana, pokazivajući tako svojim pratiteljima što znači živjeti “kao princeza”.

“Osjećam se kao moderna princeza”, napisala je Maja u opis fotografije u kojoj pokazuje svoj “od glave do pete” sređen styling. Iako je ona bila oduševljena svojom objavom, brojni su pratitelji začuđeno komentirali njen odabir obuće za ovakvu vrstu terena po kojem hoda.

“Moš’ si mislit da si tamo hodala u štiklama”, “Ja jedva čekam more da se ne moram spremati, šminkati, cifrati. Svaka čast na volji”, pisali su u komentarima.

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti