Lara- Gut Behrami: Nezaustavljiva

Screenshot 2021-02-27 182447 3
Foto:screenshoot

Lara Gut-Behrami nastavila je svoj nevjerojatni uspjeha. Zaradila je još jednu pobjedu u spustu Audi FIS Svjetskog kupa. To je druga po redu u disciplini, danas u Val Di Fassi.

Utrke zbog kojih se sedam puta uzastopno našla na podijumu za švicarsku zvijezdu. A pet od tih završnica nalazila se na vrhu. Još važnije, dvije pobjede u Val di Fassi omogućile su Lari da čvrsto povede u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Foto: Screenshot

Lara- Gut Behrami je sada ispred Petre Vlhove sa 107 bodova prednosti. Vlhova je danas završila na 12. mjestu, iako je Slovakinja specijalista za tehničke discipline .

Dvostruki razlog za slavlje Švicarcima dao je nastup Corinne Suter koja je završila na drugom mjestu 0,32 sekunde iza svoje kolegice.

To je ujedno bio i drugi podij ovog vikenda u Val di Fassi za Suter, koja je u jučerašnjem spustu završila na trećem mjestu.

Rezultati dviju Švicarki, također čine ovu utrku prilično zanimljivom, jer obje „love“ Talijanku Sofiju Goggiu za malim globusom.

Foto:Screenshot

Goggia trenutno ima 480 bodova, dok  Suter ima 410, a Gut-Behrami na trećem mjestu s 383 boda.

Treće mjesto tog dana pripalo je Njemici Kira Weidle, koja nastavila iznenađivati ​​i impresionirati u drugoj polovici sezone.

Kira je osvojila srebro na svjetskom prvenstvu u Cortini.Nakon toga nastavlja sa dobrim rezultatima na Svjetskpm kupu.

Zapravo, sve tri današnje žene na podiju, također su zaradile medalju za spust u Cortini.

Val di Fassa završit će svoj debi na stazi Audi FIS Svjetskog kupa sutrašnjom super-G utrkom.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)