Kraljica Elizabeta troši milione da zaštiti sina optuženog za silovanje i ugled obitelji?

Glava britanske kraljevske obitelji nastoji svim silama zaštititi ugled porodice nakon seksualnog skandala njezina sina, prenosi story.hr.

Princ Andrew, vojvoda od Yorka, sin je kraljice Elizabete II., skriva se u Škotskoj na imanju svoje majke kako bi izbjegao pokušaje uručenja pravnih dokumenata o seksualnom zlostavljanju za koje ga se optužuje.

Podsjetimo, princa Andrewa tuži Virginija Giuffre za silovanje i seksualni napad na nju dok je bila maloljetna.

Kraljica Elizabeta II.sada troši milionske iznose kako bi finansirala njegovu pravnu bitku u pokušaju da on dokaže svoju nevinost.

Prema pisanju Daily Maila, kraljica će navodno platiti milionske iznose odvjetničkom timu u kojeg se uključila Melissa Lerner i Andrew Brettler, za kojeg se pretpostavlja da naplaćuje oko dvije hiljade dolara na sat.

Inače, u intervjuu za BBC prije dvije godine Andrew je izjavio da se ne sjeća da je ikada upoznao Giuffre, danas 38-godišnju Roberts koja ima troje djece i živi u Australiji.

Pročitajte više: Kraljica Elizabeta:Škola i vozačka dozvola nisu joj trebale, ispratila je 14 premijera i krivili su je za smrt Lady Di…

Pratite nas na Facebook akter.ba - Kraljica Elizabeta troši milione da zaštiti sina optuženog za silovanje i ugled obitelji?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori