Kim Kardashian West priznala da osjeća ‘neuspjeh’ zbog razvoda sa Kanye Westom

Kim Kardashian West se rasplakala i priznala da se osjeća kao "neuspjeh" dok se otvara zbog svog razdvajanja od Kanyea Westa.

Tokom najnovije epizode filma "U korak s Kardašijanima", koja je snimljena prošle godine, 40-godišnja rijaliti zvijezda borila se da suzdrži suze dok se otvarala zbog svojih bračnih nevolja.

Khloe Kardashian (36) pitala je Kim: "Kako ste vi i Kanye?"

Na što je ona odgovorila: "Nema tučnjave, kao da je sada sve mirno, tako da sada to samo naplaćujem."

Khloe je tada rekla kamerama: „Kim se trenutno toliko bavi. I teško je jer su se neposredno prije nego što smo stigli ovdje Kim i Kanye uvukli u ovu veliku borbu. "

Kim je nagovijestio da je razlog razvoda od 'bešćutnog' repera nakon gotovo sedam godina braka bio taj što "zaslužuje" suprugu koja s njim može putovati iz države u državu.

Govoreći svojim sestrama o Kanyeu - s kojim ima Sjeverni sedam, Saint, pet, Chicago, trogodišnji i dvogodišnji Psalam - koji se preselio iz Kalifornije na ranč u Wyomingu, priznala je: „Iskreno, ne mogu to više učiniti .

„Zašto sam još uvijek na ovom mjestu kao da sam godinama zaglavljen? Kao, on odlazi i seli se u drugu državu, svake godine moram biti zajedno kako bih mogla odgajati djecu, znaš? I on je nevjerojatan tata, učinio je nevjerojatan posao. "

Osnivačica Skimsa priznala je da se osjeća kao "neuspjeh" i "gubitnica" jer joj je to treći brak.

Dodala je: „Osjećam se kao neuspjeh, to je kao, treći brak. Osjećam se kao prokleti gubitnik. Ali ne mogu ni razmišljati o tome, želim biti sretan. "

Kim, koja je u februaru zatražila razvod od hip-hop zvijezde, prethodno je bila udata za muzičkog producenta Damona Thomasa između 2000. i 2004. godine i košarkaša Krisa Humphriesa od 2011. do 2013. godine.

PROČITAJTE VIŠE: Kim Kardashian West pridružila se klubu milijardera

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori