Kim Kardashian West osjeća se ‘uznemireno’ zbog Kanyea Westa

Kim želi da njena djeca imaju odnos kakav je imala sa svojim ocem

Kim Kardashian West bila je "preplavljena i uznemirena" nedavnim ludorijama Kanyea Westa.

41-godišnja zvijezda - koja ima North, osam, Saint, šest, Chicago, četiri, i Psalm, dva, s Kanyeom - pokušava da se fokusira na roditeljstvo, ali joj smeta ponašanje njenog otuđenog muža.

Izvor je objasnio: "Kim je bila oduševljena i uznemirena Kanyeovim nedavnim intervjuima i ludorijama."

Brineta lepotica želi da održi dobar odnos sa rep zvezdom zbog svoje dece.

Insajder je za 'Entertainment Tonight' rekao: "Kimin glavni prioritet oduvijek su bila njihova djeca. Njen cilj je uvijek bio da ima zdrav su-roditeljski odnos sa Kanyeom, gdje su oboje uključeni."

Kim želi da njena djeca imaju odnos kakav je imala sa svojim ocem, Robertom Kardashianom, nakon njegovog rastanka od Kris Jenner.

Izvor je rekao: „Kim je imala nevjerovatan odnos sa svojim tatom, čak i nakon što su joj se roditelji razveli, a to želi i svojoj djeci.

"Kim je upravo pokušavala postaviti strukturirani plan kako bi se njena djeca osjećala sigurno, bezbedno, zaštićeno i voljeno od strane oboje."

Ranije ovog mjeseca, Kanye je tvrdio da su ga spriječili da pokupi i ostavi svoju djecu u Kiminoj kući.

Hitmejker 'Stronger' je rekao da ga je Kimino obezbeđenje sprečilo da uđe na njeno imanje dok je išao da upozna svoju decu.

Podelio je: „Kada sam otišao po svoju decu iz škole, obezbeđenje me je zaustavilo na kapiji. Tako da je u tom trenutku obezbeđenje bilo između mene i moje dece i to je ono što se neće dogoditi.

"Ali nisam želio da se raspravljam o tome. Pa sam se samo ohladio, odveo svoju djecu u školu, a onda vratio svoju djecu. Ja vozim. Vratio sam ih i North je rekao: 'Želim da dođeš gore i vidjeti nešto.' I to je kao, 'Oh, tata ne može doći da vidi nešto. Tata ne može ući unutra.' Ali to nije bilo definisano."

PROČITAJTE VIŠE: Kim Kardašijan uživa u novoj ljubavi

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)