Kanye West traži od suda u LA -u da mu legalno promijeni ime u Ye

Kanye West sada želi biti poznat kao Ye.

44-godišnji američki reper i modni dizajner podnio je sudske dokumente za legalnu promjenu imena.

Želi se riješiti svog punog imena - Kanye Omari West - u korist samo svog dugogodišnjeg nadimka od dva slova, Ye, bez srednjeg imena ili prezimena, prema podnesku Višeg suda u Los Angelesu.

West se godinama naziva Ye na svojim stranicama na društvenim mrežama, a prvi je put otkrio da želi promjenu 2018. godine na Twitteru: "biće formalno poznato kao Kanye West. Ja sam DA".

Sudski dokumenti datiraju 11. kolovoza, ali su u sudski sustav poslati tek u utorak i navode "osobne razloge" za njegovu odluku.

Vi ste također bili naslov Westovog albuma za 2018., a u intervjuima je rekao da je to, osim kratice njegova prezimena, riječ koja se koristi u cijeloj Bibliji.

Reper je usred razvoda od zvijezde reality televizije Kim Kardashian West, za koju se oženio 2014. godine i dijeli djecu North, sedmoro, Saint, petogodišnje, Chicago, trogodišnji i dvogodišnji Psalm.

West nije tražio da se njegovoj otuđenoj supruzi promijeni ime u Kardashian kada je podnijela zahtjev za odvajanje od njega u veljači.

Održao je niz zabava na stadionima za svoj nadahnuti nadolazeći album Donda, koji bi trebao biti objavljen prije kraja kolovoza.

U srpnju je objavljeno da se osjećao kao kod kuće na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti kad je završio s rekordom.

Donda, nazvan u čast svojoj pokojnoj majci, nastavak je njegova gospel albuma Isus je kralj 2019. godine, koji je osvojio ove godine najbolji album suvremene kršćanske glazbe na dodjeli Grammyja.

PROČITAJTE VIŠE: Kanye West i Irina Shayk su raskinuli

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori