Kanye West i Irina Shayk su raskinuli

Više izvora potvrdilo je časopisu People u izvješću objavljenom u subotu da je kratka veza između 35-godišnje manekenke i 44-godišnjeg repera okončana.

"Nikad ozbiljna stvar nije uzela maha", rekao je jedan izvor.

"Kanye je bio zauzet radom i druženjem sa svojom djecom. Ovo mu je fokus. Trenutno nema vremena za izlaske. Ipak, smatra da je Irina nevjerojatna", dodao je drugi izvor. "Ostaju prijateljski nastrojeni."

Ni West, ni Shaykovi predstavnici nisu odgovorili na trenutni zahtjev Fox News za komentar.

West i Shayk prvi su put viđeni zajedno u lipnju. Njih su dvoje otputovali u Francusku kako bi proslavili Westov 44. rođendan, a navodno su i prije putovanja proveli vrijeme zajedno.

"Čini se da je zadivljena", rekao je izvor za časopis People u vrijeme putovanja. "Pozvao ju je u Francusku i ona je sretno prihvatila. Oni se službeno ne zabavljaju, ali postoji interes s obje strane."

Westova supruga Kim Kardashian u veljači je podnijela zahtjev za razvod od repera nakon što su se pojavili izvještaji u kojima se tvrdi da su se njih dvoje razdvojili.

Kardashian se obratila razvodu na ponovnom okupljanju "U korak s Kardašijanima" u lipnju.

"Iskreno, mislim da to ne bih ni rekao ovdje na TV -u, ali to se nije dogodilo ni s jedne strane niti s jednom specifičnom stvari. Mislim da je samo opća razlika u mišljenjima o nekoliko stvari dovela do ove odluke", rekao je Kardashian rekao je tada voditelj Andy Cohen.

Kardashian i West viđeni su zajedno otkad je reality zvijezda podnijela zahtjev za razvod. Nedavno su njih dvoje viđeni kako zajedno ručaju, a prije toga je Kardashian prisustvovao jednom od Westovih događaja za slušanje svog nadolazećeg albuma "Donda".

PROČITAJTE VIŠE: Kim Kardashian West priznala da osjeća ‘neuspjeh’ zbog razvoda sa Kanye Westom

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)