Kakva je Čolina kćerka i čime se bavi? Ima 20 godina i dva imena

Una Čolić
Lijepa Una Čolić, kćerka slavnog pjevača Zdravka Čolića

Kćerka Zdravka Čolića izgleda veoma atraktivno i aktivna je na društvenim mrežama.

Čolićeva mezimica vješto je krila svoj privatni život, te se nije voljela mnogo eksponirati u javnosti i o njenom životu se malo zna. Ali je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje redovno objavljuje fotografije. Rekli bismo da lijepa Una sada već uživa u medijskoj pažnji.

Čolić Unu prati oko 30. 000 ljudi.

Ove godine legendarni pjevač i njegova supruga obilježavaju 20 godina braka. Iste godine kada su se vjenčali rodila im se prva kći Una, a pet godina kasnije i Lara.

Una često eksperimentiše kada je stil u pitanju i zato je najviše prate tinejdžerke.

Malo je poznato da starija Čolina kćerka ima dva imena. Kada je supruga Zdravka Čolića, Aleksandra, 2001. godine na svijet donijela prvu djevojčicu u porodici Čolić, sretni roditelji su odlučili da joj daju čak dva imena, te je pravo ime Čoline mezimice - Una Zvezdana.

Danas Una Zvezdana očigledno ne voli da se potpisuje tako, već joj na popularnoj društvenoj mreži Instagram stoji samo ime Una.

Živi poput svojih vršnjakinja, oglašava se putem društvenih mreža preko kojih se može vidjeti kako izgleda njen život.

Ondje objavljuje isključivo svoje fotografije s ljetovanja, zimovanja, šetnji gradom…

Ima dvadeset godina i student je. Za sada se u potpunosti tome posvetila. Nađe vremena da sa svojim drugaricama uživa u lijepom provodu, ali i dobroj muzici. Za sada nemamo informacija da li Una želi krenuti očevim stopama.

Zdravko i Aleksandra su 2006. godine dobili i drugu ćerku, Laru.

“Ponosan sam na svoje kćeri, kao i svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar”, kazao je Čolić nedavno.

Pročitaj više: Čolinu suprugu obožavateljka isjekla nožem po licu!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori