Jedan od najbogatijih sportaša iz kuće izbacio djevojku striptizetu, a razlog je nevjerojatan

edan od najbogatijih sportaša iz kuće izbacio djevojku striptizetu, a razlog je nevjerojatan
Popularni 'The Money' je britansku striptizetu zamolio da napusti imanje vrijedno 25 miljuna dolara kako bi se mogao pripremiti za okršaj protiv YouTubera Logana Paula.

Striptizeta s kojom se zaručio u siječnju uz veliko protivljenje obitelji vratila se u svoj stan

Boksačka legenda i jedan od najbogatijih sportaša svijeta Floyd Mayweather odlučio je svoju djevojku Annu Monroe izbaciti iz svoje luksuzne kuće, a razlog je taj što se mora koncentrirati na svoj idući meč.

Popularni 'The Money' je britansku striptizetu zamolio da napusti imanje vrijedno 25 miljuna dolara kako bi se mogao pripremiti za okršaj protiv YouTubera Logana Paula

Foto: Instagram

- Njenizini prijatelji smatraju kako je sve čudno jer imanje je zaista ogromno. Ima 11 spavaćih soba, dvije kuće za goste i ima dovoljno prostora da se na miru pripremi. Ipak, Floyd je želio da ode kako bi se mogao fokusirati na meč - otkrio je izvor blizak paru za The Sun.

Striptizeta s kojom se čuveni boksač zaručio u siječnju uz veliko protivljenje obitelji vratila se u svoj stari stan.

- On je sve više i više u boksu, iako je odavno u mirovini. Za sada je na čekanju. Anna se vratila u svoj stari stan i za nju je ovo sve jako stresno. Međutim još uvijek su zajedno i velika mu je podrška.

Pročitaj: PL: Marina Raković osvojila bronzu u Lisabonu

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori