Jala Bratu i Bubi Koreliju zabranjen ulaz u Srbiju

Poznatom reperskom dvojcu Jala Bratu i Bubi Koreliju nije dozvoljeno da uđu u Srbiju, pa su organizatori festivala Belgrade Music Week morali da otkažu predviđeni nastup, prenosi B92.

Oni su trebali da nastupe na muzičkom festivalu na Ušću u Beogradu. Prvi dan festivala je otkazan, a bio je rezervisan za nastupe poznatih repera.

Naime, organizatori festivala otkazali su nastup. A nakon što su ih Jala Brat i Buba Coreli obavijestili da im je zabranjen ulazak u Srbiju, piše B92.

Naime, oni su nastupali u Nišu 31. jula i tom prilikom se dogodio incident. Dvojica pripadnika obezbjeđenja repera su gurnuli maloljetnog dječaka sa bine, a zatim ga je jedan od njih i udario.

Snimak sa pomenutog nastupa, šokirao je javnost, te su mnogi osudili ponašanje obezbjeđenja repera. Međutim, nakon nekoliko dana pojavilo se još nekoliko videosnimaka na kojima se vidi sporna scena, ali iz različitih uglova. Na jednom naknadnom snimku može se vidjeti da je dječak, nakon što je srušen sa bine, i udaren nekoliko puta.

Nakon incidenta muzičari su se oglasili na Instagramu i poručili da im je žao zbog svega što se dogodilo te da u trenutku sporne situacije oni uopšte nisu ni bili na bini.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori