Izgleda fenomenalno i u 50-im! Ovo je tajna Jennifer Aniston

Jennifer Aniston osvojila je Instagram kada se pohvalila svojom linijom. Na svakoj fotografiji njeno tijelo je zdravo i fit! Ispostavilo se da se glumica trudi da ostane jaka i bude u top formi.

Jennifer vježba gotovo svaki dan.

Njen lični trener, Leyon Azubuike, kaže kako Anistonova vježba i do sedam dana u sedmici po sat ipo. Trener koristi tehniku treninga nazvanu „periodizacija“, što znači da razbija njihove planove u faze koje mogu uključivati sedmične, mjesečne ili godišnje programe treninga. To mu omogućava da prilagodi strvari na osnovu njenog rasporeda obaveza. Dakle, njeni treninzi variraju bilo gdje se nalazila. Nekada vježba tri dana u sedmici po 45 minuta, a ponekad i svaki dan.

Budi se super rano da bi stigla na trening.

Ipak, njeni treninzi nisu nimalo laki. Budući da oboje imaju haotične rasporede obaveza, uskaču u bilo koje slobodno vrijeme da se „oznoje“. Njena rutina nije konstantna. Jennifer voli da eksperimentiše. Boksa, preskače konop, radi treninge snage i koristi trake s otporom. Njeni treninzi se rotiraju tako da je uvijek veliki izazov.

Trbušnjaci su joj glavni adut.

Pored boksa, trener Azubuike kaže kako Jennifer veliku pažnju posvečuje trbušnjacima.

Svakom vježbom koju joj „bacim“ ona dominira – istakao je Azubuike. Svaki svoj trening započinje plankom i to standardnim, zatim se okrene ka side plank  i plank with shoulder taps vježbama.

Jennifer se suočava i sa kondicijskim preprekama.

Nemojte da vas fizička spremnost Anistonove obeshrabi. Azubuike kaže da nije voljela preskakati konopac. Bio joj je izuzetno izazovan. Međutim, kako se uporna u svemu što započne, i tu prepreku je savladala. Njen trener kaže da mu je najteži dio saradnje pronaći nove načine kako bi testirali snagu glumice.

Pročitajte više: Vežbaj kao Jennifer Aniston - Izdvoji samo 10 minuta dnevno

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori