Vežbaj kao Jennifer Aniston: Izdvoji samo 10 minuta dnevno

U šestoj deciniji, Jennifer Aniston i dalje oduzima dah svojom savršenom figurom. Najviše joj zavide na savršeno oblikovanim rukama, sa kojih koža ne “visi”. Sve je besprijekorno zategnuto, a mišići su savršeno oblikovani.

Tajna je u posebnom treningu za ruke, koji traje svega deset minuta. Trening Anistonove često je mješavina joge, aerobika i zahtjevnih kardio treninga,. Uz to, njen saveznik je i zdrava ishrana, koja je glumici izuzetno važna.

Ipak, kada su mišići ruku u pitanju, Jennifer može da zahvali svojoj instruktorki. Ona je za nju kreirala savršene joga pokrete, koji su učinili da njeni mišići budu vretenasto oblikovani.

Najbolje od svega je što trening ne zahtijeva dodatnu opremu, pa se može izvesti i u udobnosti doma. Potrebno je da izdvojite svega 10 minuta dnevno i za mjesec dana primjetit ćete da su vaše ruke tanane, ženstvene i savršeno oblikovane.

U videu za “People” magazin, Mendi Ingber, instruktorka Jennifer Aniston, pokazala je cijeli trening koji će ojačati mišiće vaših ruku i učiniti da višak masnih naslaga nestane. Uz sve ovo, koža vrlo brzo postane zategnuta.

Izvor: stil.kurir.rs

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori