Ivana Banfić o životu na selu: Morala sam biti lijepa 20 godina, a sad mi ne trebaju te fasade za sreću

Pjevačica

Najviše je pamtimo po hit duetu “Godinama”. Snimila ga je sa Dinom Merlinom, a danas živi daleko od estrade i svjetala pozornice.
Foto: Instagram

"Dance zvijezda 90-ih" uživa na selu sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom. Žive u kući koju je naslijedio Kruno i ništa joj nije teško raditi

"Nije to bajkovito tako kako sebi mi to zamišljamo u glavi. Ja volim čeprkati po vrtu. To me smiruje. A to je i nekakvo novo iskustvo koje nisam imala", rekla je pjevačica Ivana Banfić (52). U emisiji Zdravlje na kvadrat ispričala je kako joj je preseljenje na selo Stara Drenčina, nedaleko od Siska, bila odlična odluka. 

Najviše je pamtimo po hit duetu “Godinama”. Snimila ga je sa Dinom Merlinom, a danas živi daleko od estrade i svjetala pozornice.

Foto: Privatni album

Do te odluke sam živjela 20 godina samo na štiklama, u utegnutim haljinama, i bila sam vlasništvo medija, i stalno sam morala biti super, i morala sam biti lijepa - priznaje. Pojasnila je da nije bilo bitno je li bolesna ili taj dan nema volje ni za što, morala je odraditi zadatak koji je bio pred njom.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Odlučila sam. Ja sam lijepa i prirodno. Ne trebam sve te fasade da budem lijepa. To mi se nešto preokrenulo. A kad se to preokrenulo? Kad sam rodila svog sina Jana. Tada sam se počela pitati: A čekaj sad! Ima tu i nešto drugo? Po što smo mi to došli ovdje na ovaj planet, po koja iskustva?" - kaže.

"Za život i sreću, zaključila je, potrebno je da imaš hranu, zdravu hranu i da ostaneš što duže zdrav i da živiš što duže." A Ivanin recept za dug život je biti u miru i tišini, spojiti se s prirodom i često biti na svježem zraku. 

Banfić uživa na selu sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom. Žive u kući koju je naslijedio njezin suprug i ništa joj nije teško raditi. (Izvor 24 sata.hr)

Pročitajte više: Ivana Banfić: Bila je najpoznatija pjevačica s ovih prostora, potom se odala alkoholu!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori