Ivana Banfić: Bila je najpoznatija pjevačica s ovih prostora, potom se odala alkoholu!

Ivana Banfić: Bila je najpoznatija pjevačica s ovih prostora, potom se odala alkoholu!
Ivana Banfić, koju smo svi najviše upamtili po hit duetu "Godinama"

Ivana Banfić: Najviše je pamtimo po hit duetu "Godinama". Snimila ga je sa Dinom Merlinom, a danas živi daleko od estrade i svjetala pozornice.

Devedesetih godina prošlog vijeka, Ivana Banfić bila je jedinstvena sa svojim originalnim vizualnim identitetom. Izuzetne ljepote, stasa i šarma nije imala problem ostati zapažena na regionalnoj sceni.

Na vrhuncu karijere, Ivana se udala za menadžera Roberta Magića. Nakon 12 godina braka uslijedio je razvod.

Problemi sa alkoholom izazvali su jedan, za nju, izrazito težak period.

Svjesna stanja u koje je zapala, Ivana se odlučuje za lečenje od alkoholizma i odlazak u Indiju.

Odlazak u Indiju bio je pun pogodak. Ivana se vratila oporavljena.

"Tamo mi se desio lični rast - ta zemlja potpuno je srušila moj ego razmažene zvijezde u koju sam se polako počela pretvarati - proputovanje Indijom spustilo me na Zemlju, shvatila sam da nisam ništa posebno, da nisam nikakva diva...

Dobila sam i naučila toliko toga, prvenstveno, da se kroz život može i treba kročiti s osmjehom na licu i pozitivnim stavom. Toga sam danas itekako svjesna - ja, koja sam uvijek otvoreno govorila o estetskim zahvatima, koja sam povećala grudi pa izvadila silikone, sad vlastitom tijelu samo mogu reći 'oprosti mi zbog svega što sam ti radila', uz zaključak da nešto slično više nikad ne bih ponovila. Kad prihvatiš vlastite negativnosti i mane, a izabereš put istine i imaš otvoreno srce puno ljubavi prema sebi i drugima, lakše je živjeti bez straha," zaključuje Ivana Banfić za Juitarnji.

Ivana je danas sretna i ponovo udata, a sa svojim suprugom Krunom Ladišićem koji je u Indiji i zaprosio otputovala je na ovo za nju čarobno mjesto još u decembru.

Tajno su se vjenčali i željeli da postanu roditelji, međutim uslijedio je težak period. Prva trudnoća Ivane, koja je tada već godinama žudjela za djetetom, nije prošla dobro.

"Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pješačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila svijeću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir," rekla je svojevremeno Ivana za "Hello".

Ivana i Dino Merlin - Foto: Screenshot YT

Ubrzo je stigla sreća u vidu njenog sina Jana.

"Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, sretan i veseo. Sretna sam i zahvalna na tom velikom daru," ispričala je tada.

Boraveći u Indiji, donijela je važnu odluku da postane vegan.

Pjevačica sada mnogo vremena provodi u zelenilu, bavi se sakupljanjem bilja, pravljenjem kozmetike i poljoprivrednim radovima.

Pročitaj više: Dino Merlin nakon dva singla: “Jedan dan, jedna noć”

Pratite nas na facebook akter,ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori