Goran Bare: Probudio sam se pored žene, bila je mrtva

SHOWBIZZ

Muzičar Goran Bare zadnje dvije godine živi dosta povučeno i vrijeme najviše provodi u svom stanu slušajući muziku i gledajući filmove. O svojim demonima i porocima pričao je u intervju koji je dao za Una TV gdje se prisjetio vremena kada je bio teški zavisnik o drogama. Periodu u kojem je bio u teškoj depresiji. Otvoreno je pričao i o svom 27-godišnjem sinu kojeg je dobio u braku sa suprugom Mirjanom koja je umrla od predoziranja.

Svašta je frontmen Majki doživio u svojih 40-ak godina karijere. Kaže kako mu je gubitak supruge s kojom je bio dvije godine u braku bio najteži. Poslije toga ljekari su mu dijagnostikovali i maničnu depresiju.

“Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio nervni slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako skršilo da ne možeš izaći iz kreveta. Ne zanima te ni dijete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osjetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta”. Ispričao je Bare u intervju i rekao kako je samo taj dan prije intervjua popio 27 tableta.

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak. Čuju se redovno i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta. Pričao je i o svađama s kolegama i tome kako se na ovoj estradi jedino nije posvađao s pokojnim Oliverom Dragojevićem i Arsenom Dedićem. Kazao je kako više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu jer su svi umrli.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori