Horoskopski parovi koji u krevetu imaju eksploziju strasti

KAKVI STE U KREVETU?

Prije nego što uskočite u novu vezu, provjerite listu seksualne kompatibilnosti i saznajte koji vam horoskopski znak najviše odgovora.

Uz ljubavnu kompatibilnost, većina ne razmišlja o tome šta se događa među čaršavima dok ne bude prekasno. Prije nego što uskočite u novu vezu, pogledajte listu seksualne kompatibilnosti koji su sastavili na sajtu Gloria.hr.

Ovan – najbolja podudarnost: Strijelac

Vi ste avanturistički nastrojeni i volite da začinite seks. Volite kad vam podvizi u spavaćoj sobi postanu pomalo grubi. Upravo iz tih razloga vaš savršeni par je Strijelac. Strijelac se neće umoriti i može da prati vašu energiju. Takođe je rođeni istraživač, pa će pozdraviti svaku novu tehniku, igračku ili mjesto koje želite da isprobate.

Ali i uz Lava i Vagu možete da doživite pravi vatromet.

Bik – najbolja podudarnost: Djevica

Zato što ste Bik, volite sporo, senzualno i ugodno, a vaš savršeni par je Djevica – iz tih i drugih razloga. Cijenićete stabilnost i želju Djevice da stvori ugodno, ali i senzualno okruženje za vođenje ljubavi. Osim toga, Djevica je rođeni perfekcionista, što znači da želi da vam udovolji bolje nego što je iko dosad želio.

Jarac i Škorpija takođe mogu da pobudite vašu seksualnu maštu i ostvare je.

Blizanci – najbolja podudarnost: Vaga

Mentalna i fizička stimulacija su vam neophodne u krevetu. Želite da vaš um bude aktivan kao i vaše tijelo, a niko ne može da pruži tu dualnost kao Vaga. Vaga je srećna što će u spavaću sobu unijeti neku akciju igranja uloga i za vas će pojam ‘mindsex’ staviti na drugi nivo.

Isto tako uparivanje s Vodolijom ili Strijelcem moglo bi da se pokaže i eksplozivnim. Vodolija će stimulisati vaš um, donoseći dodatni kink u jednačinu, a Strijelac će vas podstaći na istraživanje novih stvari.

Rak – najbolja podudarnost: Ribe

Potreban vam je partner u spavaćoj sobi koji je brižan, pažljiv i osjetljiv baš poput vas i to je razlog zašto su Ribe vaš idealni par. Ribe će predvidjeti vaše neizgovorene želje, isporučujući ih nesebično. Slušaće i potrebe koje otvoreno izražavate. Učinićete isto za njih, a to će vaš seks učiniti vatrenim.

Takođe možete da imate odličnu zabavu sa Škorpijom i Jarcem. Škorpija će razumjeti vašu potrebu za emocionalnom vezom, a Jarac će vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim emocijama.

Lav – najbolja podudarnost: Strijelac

Ako ste po horoskopskom znaku Lav i želite da budete zvijezda u spavaćoj sobi, Strijelac je tip partnera koji će obožavati svaki centimetar vas. Istražiće vaše tijelo, um i dušu kao da od toga zavisi njegov život, dovodeći vas u ekstazu pri svakom novom koraku.

Ovan i Vodolija takođe bi mogli da se pokažu kao nevjerovatni partneri za vas. Ovan ima energiju i čvrstinu kojom će vas pratiti, dok Vodolija uvijek nastoji da vas odvede na sljedeći nivo.

Djevica – najbolja podudarnost: Bik

Perfekcionista ste u svim područjima života, uključujući spavaću sobu, a to niko neće toliko cijeniti kao Bik. Koliko god se u početku činio praktičnim, Bik je kreativan i izvrstan ljubavnik. Odvojiće vrijeme za maženje i uživanje u svakom djeliću vašeg tijela.

Jarac i Ribe takođe bi mogli da začine vaš seksualni život.

Vaga – najbolja podudarnost: Blizanci

Za vas je sve u ravnoteži. Potreban vam je neko ko će uživati ​​u vašem tijelu i istovremeno se igrati vašim umom, a Blizanci su među rijetkima koji to mogu da uspješno učine. Blizanci će naizmjenično stimulisati vaš um i tijelo.

Ovan i Vodolija takođe bi mogli da budu uzbudljivi ljubavnici. Ovan, vaša suprotnost, donijeće vatru i energiju za kojom vaše tijelo žudi, dok će Vodolija natjerati vaš um da eksplodira od seksualnih misli.

Škorpija – najbolja podudarnost: Ribe

Da bi Škorpija postigla vrhunski zanos, potreban joj je partner koji je spreman da otputuje u mračne i mutne dubine njene duše. Ribe mogu da ispune taj zahtjev, ali i da učine više od toga. One vam mogu pomoći da istražite svoje najdublje, najmračnije, najveće želje bez oklijevanja i osuđivanja.

Rak i Bik takođe vam mogu pružiti vrele noći. Rak se ne boji ako postanete malo mračni nakon seksa, a Bik će vam biti sidro dok duboko istražujete svaku svoju želju.

Strijelac – najbolja podudarnost: Ovan

Rođeni ste istraživač i imperativ je da ste u partnerstvu s nekim ko će istraživati ​​s vama – posebno u spavaćoj sobi. Upravo zato, vaš najbolji partner je Ovan. Uskladiće se s vašom obilnom energijom i sa zadovoljstvom isprobati svaku novu ideju do koje dođete.

Lav i Blizanci takođe su odlični prijatelji u spavaćoj sobi. Lav će podržati vašu želju da sve iskusite barem jednom, a Blizanci će voljeti da se poigravaju vašim umom i tijelom.

Jarac – najbolja podudarnost: Bik

Kažu da ste dobri u komunikaciji i razgovoru, ali jeste li uvijek takvi? Ne, i Bik će to razumjeti više nego većina znakova. Neće vas natjerati da razgovarate, gotovo intuitivno zna što vam treba, a takođe shvata da se ispod vaše površine nalazi silovita tjelesna žudnja. Iako volite finije stvari u životu, ko kaže da ni fino ne može da bude i malo čudno? Bik će to rado isporučiti u vašu spavaću sobu.

Djevica i Rak takođe mogu biti dobri prijatelji u spavaćoj sobi. Djevica voli da drži stvari u redu i nastojaće da vam donese savršeno iskustvo, a Rak će negovati vaše potrebe i osluškivati želje.

Vodolija – najbolja podudarnost: Blizanci

Vama ništa nije strano, a zbog toga vam je potreban neko nevjerovatno napredan da bi išao u korak s inovacijama u vašoj spavaćoj sobi. Blizanci su opremljeni ne samo da vas prate već i donose super zezanciju za kojom potajno žudite.

Ali i Vaga i Lav mogu da vam budu odlični partneri u spavaćoj sobi. I mogu donijeti pokoje vruće iznenađenje.

Ribe – najbolja podudarnost: Škorpija

Hraniti svoju dušu podjednako je važno kao i tijelo, a nekoliko horoskopskih znakova može da vam pomogne u tome. Škorpija je jedan od njih. Voljećete Škorpijinu spremnost da otkrije sve aspekte vas – um, tijelo i dušu. Njeno intuitivno razumijevanje onoga za čime žudite rezultiraće nevjerovatnom ekstazom.

Rak i Djevica takođe će upotpuniti vaše fantazije. Rak će kreativno protumačiti vaše najdublje želje, a Djevica će pedantno “služiti” vašem tijelu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)