Građani se Inspektoratu Općine Centar mogu obratiti i putem Vibera

Općina Centar Sarajevo, sa namjerom da poboljša komunikaciju sa građanima, ali i još efikasnije djeluje na terenu, uvela Viber broj 061 936 742. Putem Vibera Inspektoratu ove lokalne zajednice građani mogu slati poruke i fotografije sa terena.

Odlučna u namjeri da suzbije nelegalnu gradnju i nedozvoljeno zauzimanje javnih površina. Općina Centar putem Inspektorata vodi aktivnu kampanju kontrole terena i gradnje objekata na svom području. Uvođenje Viber broja je još jedan doprinos ovoj kampanji.

Iz Inspektorata Općine Centar su naglasili da se svaki zahtjev detaljno analizira nakon čega, na osnovu procjene, inspektori izlaze na teren i reaguju.

Istovremeno, upućujemo apel građanima koji putem Viber broja budu vršili prijave da u porukama pojasne i lokalitet kako bi inspektori mogli brže reagovati.

Građani sve eventualne nepravilnosti mogu prijaviti i na dežurni telefon Inspektorata Općine Centar na broj 061 488 842. Direktno na broj komunalne inspekcije 033 562 499. Putem Otvorene linije ili mobilne aplikacije mojCENTAR koja je besplatna i dostupna na sljedećem linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.segvic.reportcenter

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)