Fotografijom iz kreveta i bez šminke Jennifer Lopez pokazala vjenčani prsten

Poznati

Fotografijom iz kreveta i bez šminke Jennifer Lopez pokazala vjenčani prsten
Foto: Instagram

Objavom fotografije iz kreveta Jennifer Lopez je pokazala svoj novi vjenčani prsten nakon što se udala za Bena Afflecka na ležernoj ceremoniji u Las Vegasu.

Jedan dan nakon što se vjenčala s Affleckom na kasnonoćnoj ceremoniji u subotu, Lopez je potvrdila vijest na Instagramu fotografijom iz kreveta.

Uz blagi osmijeh i pozirajući potpuno bez šminke pokazala je svoju vjenčanu burmu.

U opisu fotografije napisala je "Sadie!" pozivajući se na pjesmu "Sadie, Sadie" čiji tekst govori "Ja sam Sadie, Sadie, udata dama" uz hashtag "znam da znate" i poruku za sve da u biltenu On The Jlo mogu pronaći sve detalje.

U biltenu za svoje fanove, Lopez je detaljno opisala njihovo intimno vjenčanje, koje je nazvala "najboljom noći ikada".

"Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva.... Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prijestolnice venčanja svijeta", napisala je.

Glumica i pjevačica je za ovu priliku nosila dvije vjenčanice - jednu libanskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je druga bila sačuvana iz jednog od filmova u kojem je glumila.

Također, otkriveno je kako je Lopez podnijela zahtjev za promjenu prezimena kako bi odgovaralo njenom suprugu Benu Afflecku.

Klix.ba

Pročitajte više: Emotivna Jennifer Lopez: Publici želim dati sadržaj, a ne samo treskanje zadnjicom

Pratite nas na Facebook akter.ba - Fotografijom iz kreveta i bez šminke Jennifer Lopez pokazala vjenčani prsten

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori