Emotivna Jennifer Lopez: Publici želim dati sadržaj, a ne samo treskanje zadnjicom

Film

Jennifer Lopez
(Foto: YouTube)

Povodom predstojećeg dokumentarca koji će se osvrnuti na privatni život i karijeru Jennifer Lopez, pjevačica je otkrila dijelić onoga što gledatelje očekuje otkrivši kako su je određeni trenuci naveli da preispita svoju karijeru.

Gledatelji će u Netflixovom filmu "Halftime" dobiti pobližu sliku na desetljećima dugu karijeru pjevačice, njenu radnu etiku, ali i privatni i ljubavni život, majčinstvo i sve ono što je ovu osobu učinilo svjetski slavnom zvijezdom.

U traileru dokumentarca koji je naglasak stavio na Lopezin nastup na poluvremenu Superbowla, 52-godišnja pjevačica spomenula je osude od javnosti i medija sa kojima se nosila na početku svoje karijere kada su je nazivali raznim imenima od "dive" do "serijske mlade".

"Živjela sam u očima javnosti i stvarno vjerovala u ono što govore. Bilo je teško. Imala sam vrlo nisko samopoštovanje. Morala sam shvatiti ko sam ja zaista i vjerovati u to, a ne u nešto drugo", objasnila je pjevačica.

Lopez je, naime, pogodila i činjenica što nije osvojila očekivanog Oscara za svoju ulogu striptizete u filmu "Hustlers", a na traileru vidi se i kako se rasplakala.

"Pokušavam publici dati nešto sadržajno, a ne samo da tresemo svojim je*enim zadnjicama", rekla je pjevačica na stresnim pripremama za Super Bowl, pa dodala: "Želim nešto stvarno. Cijeli život sam se borila da me čuju, da me vide i shvate ozbiljno".

Ipak, Jennifer je priznala kako svoj posao ne radi zbog nagrada već kako bi se spojila sa ljudima.

"Ne radim sve ovo kako bih osvojila nagrade, već da bih se spojila s ljudima, kako bi osjetili nešto... jer i ja to želim", rekla je.

Naposlijetku, Lopez je zaključila kako "osjeća da njen život tek počinje", a među planovima za budućnost je i vjenčanje sa njenim zaručnikom Benom Affleckom koji se također pojavljuje u dokumentarcu.

"Halftime" će 8. juna otvoriti Tribeca Film Festival u New Yorku, dok na Netflix stiže 14. juna.

(Klix.ba)

Pročitajte više: Jennifer Lopez: “Bilo me malo strah ponovne veze s Benom”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori