„FlyBosnia“ se vraća na velika vrata: Zapošljava 30 radnika

„FlyBosnia“ je bosanskohercegovačka avio kompanija sa sjedištem u Sarajevu. Sada su raspisali konkurs sa čak 30 otvorenih ranih mjesta.

FlyBosnia” d.o.o. je aviokompanija sa sjedištem u Sarajevu koja putnicima pruža sigurno i modernizirano putovanje i ugodno iskustvo. Nudimo brzu povezanost ljudi, mjesta, poslovnih partnera i kultura iz regije Jugoistočne Evrope i zemalja Vijeću za zaljevsku saradnju (GCC), poštujući najviše zdravstvene standarde. U isto vrijeme, naša je obaveza promovirati bh. turizam i ekonomiju na SEE i GCC tržišta – navela je aviokompanija.

Pozicije za koje se primaju radnici su kabinsko osoblje – stjuardesa/stjuard. Kompanija iza sebe ima težak period, budući da je zbog pandemije izazvane koronavirusom bila prinuđena da se suoči sa velikim novčanim gubicima. Iako je prošle godine bila prinuđena da otpusti veliki broj radnika, sada je spremna da se vrati na velika vrata. Ove sezone priprema čarter-letove između Sarajeva i Turske. „FlyBosnia“ potpisala je ugovor s najvećim turističkim agencijama „Fibula“ i „Centrotours“, te će obavljati letove u njihovo ime.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori